Getty Images
TAJNI RAČUN

Što Adele piše na Twitteru bez nadzora menadžmenta?

Na australskoj turneji Adele je izletjelo da ima tajni Twitter profil za koji ne zna nitko – pa čak niti njezin menadžment.

Izgleda da nema kraja uzbuđenjima na australskoj turneji popularne pjevačice. Prvo ju je napao krvoločni komarac, a sada je izjavom o tajnom profilu na Twitteru rasplamsala maštu fanova.

"Baš sam noćas bila na Twitteru. Oni ne znaju da imam tajni profil. Dobro, sada znaju jer sam to izgovorila, a kada kažem 'oni' mislim na svoj menadžment" – poručila je Adele s pozornice. Razlog zbog kojega ima profil za koji se ne zna je očekivan.

-->

"Ne smijem pristupiti vlastitom službenom profilu jer imam brz jezik i često nešto kažem prije nego promislim. Tako da moj osobni Twitter vode drugi ljudi umjesto mene" – objasnila je pjevačica.

Otkrila je da joj je menadžment zabranio pristup profil jer je povremeno znala tweetati pijana. "Mislim, više ne pijem, ali kada se Twitter tek pojavio znala sam s vremena na vrijeme napisati na Twitteru nešto pod utjecajem alkohola i uvaliti se u probleme“ – izjavila je Adele za BBC, a ne treba posebno naglašavati da je na Twitteru među njezinim fanovima nastala prava pomama oko toga tko će pronaći njezin tajni profil i što na njemu krije.

Linker
24. travanj 2024 22:55