Profimedia, AKM-GSI
Titula ljepotice

Suprug hvali pjevačicu Pink: 'Ovo nitko ne zaslužuju više od nje'

Kad je pjevačica osvojila laskavu titulu, njezin suprug nije odolio javno se pohvaliti! Otišao je i korak dalje pa ju joj je na društvenim mrežama ostavio poruku koja je rastopila ne samo nju, već i njegove i njezine obožavatelje.

Pjevačica Pink, 38-godišnjakinja punog imena Alecia Beth Moore, proglašena je najljepšom poznatom osobom prema izboru Magazina People - titulom koju su prije nje nosile slavne ljepotice popu Nicole Kidman, Courteney Cox, Kate Hudson i Julije Roberts. Stoga Pink krasi i najnoviju naslovnicu magazina, na kojoj pozira u zagrljaju svoje dvoje djece, šestogodišnje Willow Sage i jednogodišnjeg Jamesona Moona.

Najsretniji i najponosniji bio je pak suprug slavne pjevačice, vozač motorističkih utrka Carey Hart, koji joj je putem Instagrama javno dao do znanja koliko je voli i cijeni i koliko je sretan zbog nje:

'Tako sam ponosan na mamu Pink i dječicu! Na naslovnici su magazina People. I mogu vam reći, nitko ne radi napornije i nitko ne zaslužuje ovo više od moje žene. Ovo je žena koja je grijala stolicu posljednjih 20 godina i sama zaradila svoj uspjeh. A činjenica da si tako pozitivna osoba u koju se mladi mogu ugledati, to me čini tvojim najvećim fanom. Ponosan sam na tebe, draga, lijepa si iznutra i izvana', napisao je Carey Hart pjevačici.

Pink se za Careya Harta udala se 2006. godine, da bi se tri godine nakon toga rastali. No, nastavili su se viđati i igrati onu poznatu 'toplo-hladno', te su na kraju zaključili da im je bolje bilo udvoje. Odvojeno su živjeli godinu dana, a nakon toga obnovili bračne zavjete. Pomirenje im je donijelo mnogo sreće: najprije su 2011. dobili djevojčicu Willow Sage, a krajem 2016. i sinčića Jamesona Moona.

Sipa/Cropix

Pink out and about with her family in New York, USA. 
<P>
Pictured: Carey Hart, Pink, Jameson Moon Hart
<B>Ref: SPL1678983  040418  </B><BR/>
Picture by: Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Splash News
Suprug Carey, Pink i beba Jameson

Linker
18. travanj 2024 01:55