Danak plaća obitelj

Supruga Brucea Willisa za njega i djecu se bori svaki dan: ‘ Brigu za obitelj plaćam mentalnim zdravljem‘

Emmi Heming podršku pruža njegova bivša supruga Demi Moore jer i ona želi da ga fanovi pamte po boljim danima.

Mnogi bi, da su na mjestu Emme Heming Willis, za sebe zadržali izazove s kojima se nosi njezina obitelj. Ali 43-godišnja supruga Brucea Willisa, drugačijeg je kova: svjesna je da njezine riječi imaju posebnu težinu, kako za njegove fanove, tako i za obitelji oboljelih od afazije, kognitivnog poremećaja zbog kojeg se holivudski glumac povukao s filma. Bivša manekenka s tugom otkriva da bolest i te kako utječe na njeno mentalno zdravlje, javlja Sky News.

Balansira između njegovih, svakim danom sve većih potreba i činjenice da njihovim kćerima, Mabel (10) i Evelyn (8) sad jako treba mama. Pate zbog očevog stanja, zacijelo osjećaju da im izmiče oslonac kakav im je pružao: pokušava nadomjestiti ono što su imale s ocem.

"Stavljanje potreba obitelji iznad vlastitih uzima danak. Otkrila sam da me žrtvovanje ne čini heroinom. Situacija u kojoj se nalazim uzima danak u mom mentalnom i cjelokupnom zdravlju", kaže.

image

Bruce Willis i Emma Heming Willis

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kraj karijere bez oproštajnog govora! Bruce Willis se u tišini oprostio od glume

Netko joj je ne tako davno rekao da kad se previše brine za druge, nedovoljno je brižna za sebe, stoga pokušava pronaći ravnotežu.

"Naše kćeri, unatoč svemu, donose toliko ljubavi, smijeha i života u naš dom. Jednostavno volimo provoditi vrijeme zajedno. Svjesna sam da je vrijeme dragocjeno i više ništa ne uzimam zdravo za gotovo," izjavila je bivša manekenka.

Veliku podršku pruža joj bivša supruga zvijezde franšize "Umri muški", Demi Moore. Nedavno je na društvenim mrežama podijelila 25 godina staru fotografiju s Bruceom, dok su bili u braku: bili su na premijeri njegovog filma "Peti element" u Cannesu. Objavi nije potrebno popratiti s puno je riječi: želi da ga fanovi pamte po sretnim danima, kad je bio u naponu snage.

Linker
14. travanj 2024 01:15