Getty Images
Obitelj Trump na meti

Supruga Donalda Trumpa Jr. doživjela šok nakon otvaranja omotnice s bijelim prahom

Supruga Donalda Trumpa Jr. (40), najstarijeg sina američkog predsjednika Donalda Trumpa, u ponedjeljak je hitno prevezena u bolnicu nakon što je otvorila pismo u kojem se nalazio bijeli prah.

Bivši model Vanessa Trump (40) boravila je u stanu svojih roditelja na Manhattanu kada je otvorila omotnicu adresiranu na njezinog supruga. Čim je vidjela da se u njoj nalazi bijelih prah počela je kašljati i osjetila je vrtoglavicu te je odmah alarmirala sigurnosnu službu koja je nju i još dvije osobe koje su bile u doticaju s omotnicom prevezla u bolnicu na pregled.

Iz njujorške policije su poručili kako se nije radilo o opasnom sastojku, a, iako nije potvrđeno, omotnica je navodno bila puna kukuruznog škroba.

WASHINGTON, DC - APRIL 30:  Donald Trump Jr.(L) and Vanessa Trump attend the 102nd White House Correspondents' Association Dinner on April 30, 2016 in Washington, DC.  (Photo by Larry Busacca/Getty Images)
Getty Images
Donald Trump Jr. sa suprugom 2016. godine

- Zahvalan sam što su Vanessa i moja djeca sigurna i neozlijeđena nakon nevjerojatno zastrašujuće situacije koja se odvila jutros. Doista je užasno što određeni pojedinci odlučuju izraziti svoje stavove takvim ponašanjem – napisao je Donald Trump Jr. na svojem Twitter profilu, a u osuđivanju takvog poteza pridružila mu se i sestra Ivanka Trump te napisala kako ne postoji nikakva izlika za takve postupke.

Vanessa i Donald Trump Jr. vjenčali su se 2005. godine na luksuznom imanju Mar-a-lago na Floridi i u braku su dobili petero djece: kćeri Kai (10) i Chloe (3) te sinove Donalda III. (8), Tristana (6) i Spencera (5). Otkako su njegov otac Donald Trump i sestra Ivanka Trump u Washingtonu, Donald Jr. i njegov mlađi brat Eric preuzeli su upravljanje obiteljskom tvrtkom u New Yorku.

WASHINGTON, DC - JANUARY 20:  Donald Trump Jr, with his wife Vanessa and children departs St. John's Church on Inauguration Day on January 20, 2017 in Washington, DC. Donald J. Trump will become the 45th president of the United States today.  (Photo by Chris Kleponis - Pool/Getty Images)
Getty Images
Donald Trump Jr. sa suprugom Vanessom i djecom

Linker
23. travanj 2024 17:02