Profimedia, TEMP Rex Features
VIDNO POTRESENA

Susret bivših supružnika: Nije joj bilo ugodno pozirati uz njega, govor tijela sve je otkrio

Nakon jedanaest godina veze poznati holivudski glumci Naomi Watts i Liev Schreiber u rujnu 2016., svijetu su obznanili da nisu uspjeli održati ljubavnu sreću te kreću svatko svojim putem, a nedavno su se posve nenadano sreli na eventu u New Yorku.

'U proteklih nekoliko mjeseci došli smo do zaključka da je najbolje za cijelu našu obitelj da se nas dvoje razdvojimo. S velikom ljubavlju, poštovanjem i prijateljstvom u našim srcima nastavit ćemo zajedno odgajati našu djecu te istraživati ovu novu fazu naše veze', objavili su Naomi Watts (50) i Liev Schreiber (51) nakon odluke o razvodu.

Što su napisali, to su i mislili, jer se i tri godine nakon razlaza tog obećanje i danas drže. Međusobno si pomažu pri kućanskim obvezama i često si dolaze u goste, ali prilikom nedavnog susreta na aukciji u New Yorku, Naomi je bila vidno potresena. Naime, njima je ovo bilo prvo pojavljivanje u javnosti bez djece otkako su se rastali. Glumica se samo pristala fotografirati s umjetnicima, a kada je shvatila da je fotografiraju zbog Lieva spustila je glavu, stiskala torbicu i okrenula mu je leđa.

October 9, 2018 - New York, New York, U.S. - LIEV SCHREIBER, NAOMI WATTS attend the ''Take Home a Nude'' Art Party and Auction, presented by The New York Academy of Art,.Sothebys, NYC.October 9, 2018,.Photos by  ,   Photos Inc, Image: 390480526, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Entertaiment
Profimedia, Zuma Press - Entertaiment
Liev Schreiber i Naomi Watts

Bivši supružnici, koji imaju dva sina, devetogodišnjeg Sashu te godinu dana mlađeg Samuela, žele zbog zajedničke djece imati dobar odnos nakon toliko provedenih godina zajedno, no poziranje uz bivšeg supruga za Naomi je bila stvar koja je prelila času, dok Liev nije imao problema s tim.

'Važno je da smo si i dalje podrška. Neki dan sam za vrijeme doručka pričao o njoj pred sinovima i vidio sam kako su odmah sretniji kada govorim o njoj. Vidio sam koliko im je važno da su njihovi roditelji i dalje u dobrom odnosu ', otkrio je glumac koji je svjestan da će biti zajedno do kraja života.

'Imamo djecu pa ćemo biti zajedno ostatak života bez obzira na sve i jako smo bliski. Nadam se da se to nikada neće promijeniti. Mislim da neće', rekao je glumac.

Linker
17. travanj 2024 17:21