17-godišnja studentica

Tajna Putinova kći voli biti u središtu pozornosti, a na Instagramu je prati sto tisuća ljudi

Studentica za koju se tvrdi da je tajna kći Vladimira Putina rekla je da voli ‘svjetlo pozornice‘ nakon što su njezin identitet otkrili oporbeni mediji u Rusiji.

Putinov privatni život pravi je misterij pa je poput bombe prije tri mjeseca odjeknula vijest o njegovoj tajnoj kćeri. Luiza Rozova, 17-godišnjakinja poznata i kao Elizaveta Krivonogikh odbila je novinarima potvrditi ili poreći da je nasljednica kremaljskog moćnika. 'Tajna kći' Vladimira Putina istaknula je tek da voli biti u 'središtu pozornosti' nakon što su njezin identitet otkrili oporbeni političari u Rusiji.

Novinar BBC-ja pitao je Luizu je li joj istragom nanio tešku traumu, na što je ona kazala: ”Ma ne, nikako. Život mi je bio toliko stagniran, jako sam zahvalan na prilici da budem u središtu pozornosti, da su ljudi čuli za mene. Doista se osjećam dobro, ne brinite za mene. Sve je u redu”, istaknula je studentica koja na Instagramu uz samo 80 objava ima 100.000 sljedbenika.

Odbila je s novinarem pričati o Putinovoj politici.

image
Vladimir Putin uživa u suncu
FOTOGRAFIJE: KREMLIN/EAST2WEST NEWS/PROFIMEDIA KREMLIN/EAST2WEST NEWS/PROFIMEDIA

"Živim u svom svijetu umjetnosti, živim u svom balonu. Ne gledam TV, ponekad pratim vijesti, ali ne previše. Gledam modne revije, kupujem časopis Vogue. Volim otići u obližnji restoran, pojesti ukusnu tjesteninu i razgovarati s prijateljima o najnovijim tračevima i istragama”,istaknula je.

Studentica je navodno dijete ruskog čelnika iz izvanbračne veze sa Svetlanom Krivonogikh, čistačicom koja je postala multimilijunašica.

Svetlana je danas poduzetnica, koja posjeduje elitni noćni klub s egzotičnim performericama, a vezuje se i uz banku blisku Putinu i njegovim uglednim prijateljima. Na visokoj nozi žive ona i njezina kći, koju je 2003. godine rodila tijekom navodne tajne ljubavi s Putinom. Iako mediji nisu objavili fotografiju lica 17-godišnje djevojke, ruski Projekt tvrdi da neporecivo nalikuje na svog navodnog oca.

Britanski The Sun objavio je priču o nekadašnjoj ljubavi predsjednika i poduzetnice, a koja je navodno počela krajem devedesetih, dok je Vladimir još bio u braku sa suprugom Ljudmilom, a poznato je da je u braku s njom bio između 1983. i 2013. te da su tijekom braka dobili dvije kćeri.

ČITAJTE I:

Ni slutila nije kakav je život čeka! Supruga otrovanog ruskog oporbenjaka spašava ga, sama protiv svih

Linker
19. travanj 2024 12:32