Getty Images
na premijeri

Trenutak u kojem su se upoznale Beyonce i Meghan Markle sve je oduševio

Beyonce i Meghan Markle napokon su se susrele oči u oči. Na premijeri filma 'Kralj lavova' u Londonu su se susrele i emotivno pozdravile.

'Ono kad kraljica upoznaje vojvotkinju', napisala je obožavateljica na Twitteru presretna zbog dirljivog trenutka Meghan i Beyonce.

Beyonce stoji uz supruga Jay Z-ija na europskoj premijeri i pozdravlja Meghan, a vojvotkinja joj je poklonila zagrljaj dok joj je glazbenik uputio veliki smiješak.

LONDON, ENGLAND - JULY 14:  Beyonce Knowles-Carter and Jay-Z attend the European Premiere of Disney's
Gareth Cattermole/Getty Images f

Londonska premijera Disneyjevog crtića sve je razveselila, posebno Meghan koja je izgledala očaravajuće u crnoj svečanoj haljini, dok je Harry blistao u smokingu.

LONDON, ENGLAND - JULY 14:  Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex attend
Getty Images

Par se prilikom dolaska na premijeru držao za ruke, a pomno su pozdravljali goste premijere.

LONDON, ENGLAND - JULY 14:  Wellwishers meet Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex as they attend
Getty Images

Meghan je Elton John nešto šapnuo na uho, a Meghan se oduševila što je susrela i upoznala najpoznatiji glazbeni par svijeta. Vojvotkinja od Sussexa još uvijek je na porodiljnom dopustu, ali sama je odlučila da želi ići na premijeru filma u kojem Beyonce daje glas lavici Nali.

Beyonce i Jay Z u veljači su na dodjeli BRIT Awardsa osvojili nagradu,a zahvalili su se videom u kojem stoje ispred u ispred portreta Meghan Markle, a sada su joj se mogli zahvaliti uživo.

Linker
23. travanj 2024 14:44