Profimedia, Xposurephotos
Bez dlake na jeziku

Tri rečenice zbog kojih se Umi Thurman danas skida kapu

Šutila je i šutila jer si je htjela dati vremena, koliko joj treba, da se smiri i ne govori dok je ljuta. A ljuta je bila tjednima, no sada je puno toga rekla u svega nekoliko rečenica.

Glumicu Umu Thurman su, nakon što su optužbe za seksualno zlostavljanje žena od strane holivudskog producenta Harveya Weinsteina već uzele maha, novinari već nekoliko puta u javnosti pitali je li i ona bila među žrtvama. Svaki put je stisnula zube i rekla: 'O tome ću govoriti kad više ne budem toliko ljuta, u ljutnji čovjek nije svoj'. Danas je pak na svom Instagramu napisala:

'Sretan Dan zahvalnosti,

danas sam zahvalna što sam živa, zbog svih koje volim i zbog svih koji imaju hrabrosti zauzeti se za druge. Nedavno sam rekla da sam ljutita i imam nekoliko razloga za to, #metoo, u slučaju da to ne možete zaključiti po izrazu mog lica. Smatram da je važno uzeti si vremena, biti pošten i dosljedan, stoga... sretan Dan zahvalnosti svima (osim tebi Harvey, i tvojim zlim zavjerama, drago mi je da se sve odvija ovako polako, jer ti ne zaslužuješ brzi metak).

Čut ćemo mi još Umu, uvjereni smo!

Linker
24. travanj 2024 13:18