Profimedia, Backgrid USA
U posjetu suprugu

Trudna do zuba: Slavna glumica više ne može sakriti trbuščić

Nakon što je mjesecima skrivala da čeka treće dijete, glumica Blake Lively sretnu vijest je obznanila na premijeri filma 'Detective Pikachu' u kojem je glas popularnom Pokemonu posudio njezin suprug Ryan Reynolds. Iako par nemamo prilike vidjeti često zajedno, Blake je uhvaćena u posjetu suprugu na setu novog filma u dobrom raspoloženju i s povećim trbuhom.

Iako je pokušala što duže skrivati trudnički trbuh, glumica Blake Lively (31) sada ga ponosno pokazuje. S kćerima James (4) i Inez (2) posjetila je svog supruga Ryana Reynoldsa (42) na setu 'Free Guy' u Bostonu i to u vrlo opuštenom izdanju - trapericama i sivoj majici, a šeširom je skrivala poglede.

*EXCLUSIVE* Boston, MA  - Pregnant Blake Lively brings her daughters Inez and James to visit Ryan Reynolds on the set of 'Free Guy' in Boston, MA

BACKGRID USA 25 MAY 2019, Image: 437025979, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Slavne glumce nemamo priliku često vidjeti zajedno jer se trude čuvati svoju privatnost od očiju javnosti. Ranije ovog mjeseca na premijeri filma "Detective Pikachu" Blake se pojavila u pripijenoj žutoj haljini koja joj je otkrivala trbuh te tako konačno potvrdila da sa suprugom Ryanom Reynoldsom (42) čeka treće dijete.

NEW YORK, NY - MAY 02:  Blake Lively and Ryan Reynolds attend the premiere of
Getty Images

Ovu sretnu vijest par je skrivao čak i dok su bili u Hrvatskoj, kada je Blake posjetila supruga tijekom snimanja filma 'The Hitman's Wife Bodyguard' u Rovinju. Ryan je na popularnoj društvenoj mreži objavio sliku sebe i svoje ekipe, a u opisu je napisao da ju je slikala, ni manje ni više, nego Blake. Naime, osim scena za novi holivudski blockbuster, Reynolds je u Rovinju snimio i reklamu za svoj džin Aviation.

Sretan par upoznao se još 2010. na setu filma 'Green Lantern', a 2012. su se vjenčali. U jednom intervjuu 2016. godine, Blake je rekla kako su odlučili svoju djecu odgajati dalje od medija. "Ryan i ja smo imali normalno djetinjstvo pa želimo da i naša djeca imaju isto. Bilo bi stvarno sebično da im to oduzmemo", rekla je zvijezda serije 'Gossip Girl'.

Linker
18. travanj 2024 18:13