LJUBAV NA KVADRAT

Trudna Georgina danonoćno brine oko Ronaldovih beba i sina

Dvije nasmiješene bebe i mlada žena koja im se razdragano obraća prizor je koji se svakodnevno odvija u domu Christiana Ronalda, a nakon što je podijeljen na Instagramu, u njemu uživaju svi obožavatelji velikog sportaša.

Georgina Rodriguez (23) nedavno se našla u, blago rečeno, neobičnoj situaciji. Naime, u vrijeme kad su ona i Christiano Ronaldo (32) započeli svoju ljubavnu vezu, on je iščekivao djecu sa surogatom majkom. Maleni Eva i Mateo na svijet su stigli u lipnju ove godine, a Christianova odabranica već je tad bila trudna s njegovim djetetom. Georginino brzo zatrudnjivanje i neobična situacija u kojoj su se našli njihov je odnos, čini se, samo učvrstila. Portugalac već ima 7-godišnjeg sinčića koji je također rođen uz pomoć surogat majke, a krajem godina njegova će kuća biti dom za čak četiri mališana.

Sobran las palabras Os amo

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Ronaldo i Georgina javnosti još uvijek nisu otkrili spol njihove zajedničke bebe koja stiže krajem godine. I, iako je to prvo dijete nastalo kao plod njihove ljubavi, sudeći prema fotografijama, Georgina se već osjeća kao mama, a mališani ju ni ne doživljavaju drugačije.

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 23:  Cristiano Ronaldo, his son Cristiano Ronaldo Junior and Georgina Rodriguez arrive for The Best FIFA Football Awards - Green Carpet Arrivals on October 23, 2017 in London, England.  (Photo by Michael Steele/Getty Images)
Getty Images
Cristiano Ronaldo, Cristiano Ronaldo Jr. i Georgina Rodriguez sinoć na dodjeli nagrada u Londonu

CODE BO.
PREGNANT GIORGINA RODRIGUEZ DRIVES CRISTIANO JR TO SCHOOL.
Madrid,  05 September 2017.
Giorgina Ródriguez, the girlfriend of Cristiano Ronaldo, drives Cristiano Jr. to school.
Georgina Rodiriguez s pregnant, and seems to already behave like a caring mum for the growing family of the star fotballer., Image: 348495830, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Look Press Agency
Profimedia, Look Press Agency
Georgina Rodriguez i sin Christiana Ronalda u Madridu

Díganme si esto se puede aguantar!!!! #myboy Buen día

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Felices amorosos buenos días #amor

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Linker
11. travanj 2024 06:12