Profimedia, AKM-GSI
ZAGORČAVA JOJ ŽIVOT

Trudnica na mukama: "Slijedio me na sinov trening i u sestrinu kuću. Ovo nije OK"

30-godišnja glumica na Instagramu je odlučila razotkriti muškarca koji je prekršio svaku mjeru te pokazati kako zapravo izgleda život bogatih i slavnih.

Hilary Duff u devetom je mjesecu trudnoće, no umjesto da uživa u zadnjim danima 'blaženog stanja' i s veseljem obavlja zadnje pripreme za odlazak u bolnicu, 30-godišnja glumica iz dana u dan pokušava se sakriti od napasnog paparazza.

Plavokosoj zvijezdi serije 'Mlađa', koja je još od tinejdžerskih dana navikla na škljocanje fotoaparata jedan je paparazzo stao na žulj i po njezinim mjerama ipak prevršio svaku granicu dobrog ukusa.

Nesretna trudnica svog je progonitelja odlučila javno prozvati na Instagramu, u nadi da će napokon odustati od svojih namjera.

"Ovaj muškarac je jutros bio na nogometnom treningu mog sina, a zatim me pratio do sestrine kuće i doslovno se sparkirao na njezin prilaz kako bi snimio fotografije. Pratio me i dok sam skoknula obaviti nekoliko ", napisala je ogorčena Hilary uz video snimku razgovora s napasnim fotografom.

"Lijepo sam ga zamolila da me pusti na miru, a on me već satima proganja zbog fotografija. ovo nije u redu. U devetom sam mjesecu trudnoće. Iskreno mi je muka kad ljudi kažu da si se na to pretplatio kad si odlučio biti slavan. Ovo proživljavam svaki dan, svaki mjesec i to jednostavno nije OK. Da se s time mora baviti netko tko nije slavan, odmah bi se u to upetljale vlasti".

Fanovi na Instagramu složno su stali u obranu poznate glumice te dodali svoje komentare u stilu: "Zar je zaista teško tretirati slavne ljude kao ljude?!", "Zovi policiju, ovo je nedopustivo", "Samo zato što si slavna ne znači da zaslužuješ da te se ovako tretira".

30-godišnja plavuša, koja je odrasla pred očima američke javnosti, čeka svoje drugo dijete s dečkom Matthewom Komom, a iz prvog braka ima šestogodišnjeg sina Lucu.

West Hollywood, CA  - Doting mom Hilary Duff takes Luca to a jiu-jitsu class in West Hollywood. The actress looked cute and summery in a red floral dress and wide brimmed hat, while Luca was all business in his jiu-jitsu outfit. Hilary just announced that she is expecting a baby girl with boyfriend Matthew Koma, and she showed a hint of her baby bump  beneath her red dress.

Pictured: Hilary Duff, Luca Comrie



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 374323215, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Hilarry Duff sa sinom Lucom

Linker
20. travanj 2024 15:36