Instagram
NAPOKON BOLJE

Trudnica tik pred porođaj završila u bolnici: Šaljem molitve majkama koje su ovo prošle!

Slavna glumica hospitalizirana je na tjedan dana, a sada je na kućnoj njezi dok odbrojava dane do dolaska još jedne princeze u obitelj.

Glumica i pjevačica Jessica Simpson (38) koja očekuje treće dijete sa suprugom Ericom Johnsonom (39) provela je tjedan dana u bolnici zbog teškog zdravstvenog stanja. Nedavno se obratila svojim pratiteljima putem Instagrama kako bi rekla da je mnogo bolje.

'Nakon tjedan dana u bolnici zbog kroničnog bronhitisa (imala sam ga čak četvrti put u dva mjeseca), konačno sam kod kuće! Polako ide na bolje. Na putu sam do ozdravljenja i odbrojavam dane kad ću vidjeti njezin slatki osmijeh. Šaljem ljubav i molitve svim majkama koje su prošle kroz ovo', napisala je 38-godišnjakinja pozirajući s kirurškom maskom na licu.

Instagram

Njezina djeca - djevojčica Maxwell (6) i dječak Ace, (5) također su uzbuđeni zbog obiteljske prinova, a princeza im stiže kao dar za petu godišnjicu braka.

'Ne možemo biti sretniji što ova mala djevojčica stiže u našu obitelj', dodala je ponosna majka koja odbrojava dane kad će upoznati svoju novu princezu.

'Djeca su tako uzbuđena. Moja kći je jako sretna što nam stiže curica. Djeca me pitaju najluđa pitanja: 'Odakle ti mlijeko za bebu?, a ja im pričam sasvim otvoreno, pa me Eric stalno cenzurira jer smatra da ne trebam biti toliko iskrena pred njima. Misli da ih plašim', dodaje glumica i pjevačica.

Linker
19. travanj 2024 12:21