/ Gloria arhiva
na njihov način

U domu Dvornikovih važan je dan: 'Fališ mi, moj životni učitelju'

Glazbeni virtuoz Dino Dvornik danas bi slavio 55. rođendan, a u domu Dvornikovih rado se prisjećaju njegovih urnebesnih životnih mudrosti...

Veliki glazbeni genij Dino Dvornik, koji se u jednom intervjuu nazvao "čovikom koji želi dodavati dobru energiju, dobar beat, dobru za*ebanciju" danas bi proslavio 55. rođendan. Dino je preminuo u 44. godini života, a njegova prerana smrt mnoge je rastužila jer smo svi postali svjesni da je uistinu uvijek bio ispred svog vremena i uspijevalo mu je biti svoj.

"Bolje živjeti malo, ali k'o kralj nego puno ka' ovca", podijelila je Danijela Dvornik njegov citat na svom Instagramu povodom njegovog rođendana. "Danas bi mu bio 55. rođendan. Fališ. #volimote #mojzivotniučitelj", napisala je Danijela koja je prošle godine povodom desete godišnjice njegove smrti dala ekskluzivni intervju za časopis Gloria.

"Prvih pet godina bih najradije zaboravila. Bilo je to uistinu teško razdoblje. Činilo mi se da se stalno vrtim na mjestu, unatoč tome što sam se jako trudila da nastavim sa životom. Ni u čemu nisam pronalazila mir i zadovoljstvo. Iako su obitelj i bliski prijatelji bili uz mene, dugo sam se borila s osjećajem napuštenosti i praznine, koji su najgori demoni kad ostanete bez bliske osobe. Dino i ja smo zajedno proveli dvadeset i jednu godinu, od čega devetnaest u braku. Imali smo vrlo bogat i živopisan život, a onda sam preko noći ostala sama."

/ Gloria arhiva

Hitovi Dine Dvornika rasplesali su generacije i generacije , a njegovi najzvučnije pjesme poput "Afrike", "Jače, manijače", "Zašto praviš slona od mene", "Ti si mi u mislima" i "Ljubav se zove imenom tvojim" često sviraju i danas.

zagreb 141205
Poznati hrvatski pjevac Dino Dvornik preminuo je u Zagrebu u 45 godini pod jo¹ nepoznatim okolnostima. Dino Dvornik je poznati hrvatski pjevac i sin poznatog hrvatskog glumca Borisa Dvornika. Dino,  Danijela i Ella.
Foto: Damjan Tadic / Cropix
Damjan Tadić / Hanza Media
Danijela, Dino i njihova kći Ella dok je bila još tinejdžerica.

Linker
25. travanj 2024 02:18