Profimedia, TEMP Sipa Press
Na sto muka

Unatoč velikim problemima sa zdravljem, Robbie Williams je odbio operaciju

Sve je zabrinuo priznanjem da mu je dijagnoza katastrofalna, a sada je otkrio da je odbio operaciju.

'Početkom godine imao sam strašnih problema s kralježnicom. Iskočio mi je disk po sredini leđa, i jedan na vratu. Imam i artritis na dnu kralježnice. I takav sam išao na turneju. Svaku sam noć primao injekcije protiv bolova. Kako je turneja odmicala, bilo je sve teže. No ipak sam odradio 97 posto turneje...', rekao je slavni pjevač u ITV-jevoj emisiji Loose Women u kojoj j gpostovo zajedno sa suprugom Aydom.

Naposljetku su mu liječnici preporučili operaciju koja bi bila iznimno teška, a on se bojao i onoga što bi uslijedilo, vremena oporavka, te je odbio zahvat. 'Oporavak bi trajao osam mjeseci. To bi za mene značilo, samo ležanje. A za vas - samo YouTube', poručio je fanovima i dodao da se njgova leđa sada 'brinu sama za sebe. Puno joge, puno pilatesa...'. K tome, zdravije se hrani, kaže, pretežito je na povrću.

Teško bi njegovo dugotrajno strogo mirovanje podnijela i njegova obitelj, naime, Robbie Williams s američkom glumicom Aydom Field ima dvoje malene dječice: petogodišnju Theodoru Rose i trogodišnju Charlton Valentine.

Beverly Hills, CA  - *EXCLUSIVE*  - Musician Robbie Williams is seen consoling his daughter Theodora as she leaves an after school playdate in Beverly Hills. Robbie gave his crying daughter a big hug to cheer her up.

Pictured: Robbie Williams, Theodora Williams



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 353530069, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Linker
17. travanj 2024 00:43