SLUŽBENO JE

Upravo vjenčani, opet: Kourtney Kardashian napokon izrekla sudbonosno ‘da‘ u Kaliforniji

Reality zvijezda je razmjenila zavjete s Travisom Barkerom samo mjesec dana nakon neslužbenog vjenčanja u Las Vegasu. Međutim nisu prisustvovala njena djeca ni poznate sestre.

Kourtney Kardashian i Travis Barker su se zakonski vjenčali na sudu u Santa Barbari u Kaliforniji, samo mjesec dana nakon što su održali privatnu ceremoniju vjenčanja u Las Vegasu bez dozvole za brak. Zaljubljeni golupčići koji su se zaručili u listopadu 2021., u nedjelju su razmijenili zavjete s užim krugom ljudi uključujući njezinu baku s majčine strane Mary Jo 'MJ' Campbell i Barkerovog oca Randyja. Nakon toga, par je viđen kako slavi s Kourtneyinom bakom u restoranu u Montecitu.

image

Automobil s natpisom ''just married''

THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Novopečeni bračni par, 42-godišnja reality zvijezda i 46-godišnji bubnjar, viđeni su kako se voze u starinskom crnom kabrioletu s natpisom "upravo vjenčani" koji je visio na braniku. Kourtney je za ovu prigodu odjenula kratku bijelu haljinu s dubokim dekolteom i crvenim srcem ukrašenim na sredini i tradicionalni veo.

image

Kourtney Kardashian

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Osim zanimljivih outfita, par je nosio i usklađene cipele. Dok se ona odlučila za bordo baršunaste potpetice, Travis je uskladio outfit s trendi muškim Rockabilly cipelama u istoj boji. Glazbenik se odlučio za klasični, potpuno crni smoking u kojem je izgledao jako profinjeno, a ovo je mu je inače treći brak. S druge strane Kourtney je ovo tek prvi brak nakon prekida s Scottom Disickom s kojim je bila od od 2005. do 2015., a u desetogodišnjoj su vezi postali roditelji troje djece

image

Kourtney Kardashian i njezina baka MJ

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Sve su šokirali! Tajno vjenčanje para koji uvijek iznenadi na crvenom tepihu

Podsjetimo, nakon prosidbe, Kourtneyna sestra Khloe je prikazana u Scottovoj kući u jednoj u emisija dok ga ispituje kako se djeca osjećaju u vezi svega.

"Bili su uzrujani. Nisu razumjeli zašto ne mogu biti tamo", rekao je Scott u kratkoj sceni te dodao: "Nadam se da su bar pozvani na vjenčanje. Jesam li ja pozvan na vjenčanje?" upitao je, dok je Khloe odgovorila kako ne zna.

Sada se ispostavilo da ipak nitko od njih nije pozvan na vjenčanje. Zanimljivo je da ni Kourtneyine slavne sestre ni njezina djeca nisu primijećeni na svadbenoj ceremoniji ili na proslavi nakon toga. Po svemu sudeći slavnom paru cvjetaju ruže na ljubavnom polju, ali ni traga njihovoj obitelji.

Linker
19. travanj 2024 02:14