kraljica halle

Urnebesno! Pogledajte kako se na društvenim mrežama šale na račun frizure Halle Berry! I ona je reagirala

Glumica Halle Berry dokazala je kako se odlično nosi sa šalama na vlastiti račun nakon što su društvene mreže prepune memova na njezinu novu frizuru.

Glumica je odlično prihvatila zezanciju na svoj račun i smije se šalama o dramatičnoj transformaciji kose koju je pokazala na 93. godišnjoj dodjeli Oscara u nedjelju. Ubrzo nakon što je Halle Berry stigla na dodjelu Oscara, obožavatelji su preplavili društvene mreže reakcijama na njezin novi tupi bob i baby šiške, pri čemu su ljudi uspoređivali rez s Johnnyjem Deppom u ulozi Willyja Wonke iz filma Tvornica čokolade, Edne Mode iz filma Incredibles te šiškama koje je 2014.godine isfurala Beyonce.

image
FOTOGRAFIJE: CHRIS PIZZELLO AFP

Apsolutni pobjednik je kratki isječak na Twitteru, a na njemu muškarac nosi periku vrlo sličnu novoj frizuri Halle Berry i govori "Halle Berry večeras". Tweet je prikupio gotovo 50 000 lajkova, ali i odgovor same zvijezde koja ga je proslijedila na retvitu.

Za svoj povratak Oscarima, Berry je na sebi imala lepršavu haljinu bez naramenica Dolce & Gabbane, s dubokim dekolteom, a njezin je neočekivani glam izgled ukrao show. Glumica je sutradan na društvenim mrežama pokazala fotografije frizure iz svih kuteva te podijelila fotografije na kojima pozira sa svojim dečkom Van Huntom, s kojim je stigla i na noć Oscara.

image
FOTOGRAFIJE: CHRIS PIZZELLO AFP

Novi početak Halle Berry! Slavna oskarovka tvrdi da je u glazbeniku konačno pronašla svoju srodnu dušu

Linker
18. travanj 2024 04:41