Ricky Vigil/GC Images
nitko ne štedi

Veliko slavlje u obitelji Ecclestone: Tamara slavi u haljina od 18 tisuća kuna koja ne skriva puno

Već danima veselo je u domu Ecclestonea. Ernie slavi svoj 88. rođendan, a jednom od najbogatijih poduzetnika ne prestaju stizati čestitke sa svih strana svijeta, iako se posebno u organiziranju slavlja iskazala njegova kći Tamara.

Želeći ugoditi svom ocu koji joj je pružio toliko toga u životu, poduzetnica Tamara Ecclestone organizirala je nekoliko zabava kako bi obilježila ovaj važan dan. Nasljednica bogatstva koje je ostvario njezin otac Bernie, sa suprugom Jayem Rutlandom i četverogodišnjom kćeri Sophijom živi u luksuznom domu vrijednom gotovo 600 milijuna kuna u londonskom Kensingtonu. Tamo je najpoznatiji biznismen svijeta slavio u društvu 39-godišnje supruge Fabiane Flosi, 34-godišnje kćeri Tamare i četverogodišnje unuke Sophije.

Instagram

Najprije mu je zabavu organizirala kod kuće, a onda je odlučila da će prijatelje i obitelj pozvati u Maddox Galleriju u Notting Hillu na večeru. Tamara nije štedjela na izlasku. Odjenula je crvenu baršunastu haljinu s dubokim dekolteom kuće Saint Laurent, a cijena joj je 18 tisuća kuna.


Ricky Vigil/GC Images



Poznato je da obitelj Ecclestone živi na visokoj nozi. Tamarina kći Sofia ima kuću za lutke u prirodnoj veličini te ledenu palaču, a Sophia ima i osobnu asistenticu – jednu od njih 50 koliko ih živi s obitelji u njihovom velebnom domu. Bogatašicu su nedavno kritizirali zbog showa u kojem pokazuje u kakvom luksuzu živi.

'Jay i ja nemamo što skrivati. Sophia je nevjerojatna i predivna djevojčica i naš je život prekrasan. Ljudi vole viriti iza zatvorenih vrata, mi zato i radimo ovaj show. Koliko god nekima djelovalo ekstremno – da, ovo je moj život'.

Linker
19. travanj 2024 04:49