Profimedia, Pacific coast news
BAŠ JE NA MAMU

Više je ne skriva: Kći Kate Moss postala je prava ljepotica

Koliko god da je ona punila novinske stupce, svoju je kćer jedinicu godinama skrivala od javnosti - sve do sada kada smatra da je spremna na život kakav donosi slava.

Bivša britanska manekenka Kate Moss rijetko kad je mogla biti viđena u društvu svoje kćeri Lile Grace (15) pa čak i kada su u pitanju bili odlasci u shopping ili šetnje po susjedstvu. Ipak, čini se kako je jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu shvatila da svoju jedinicu neće moći štititi zauvijek i odlučila je uvesti u svijet kakav ona živi.

Najprije su prošle godine njih dvije zajedno zablistale na naslovnici talijanskog izdanja magazina Vogue, da bi ove godine u svibnju Lila Grace Moss Hack postala zaštitno lice kozmetičkog brenda The Braid Bar. S obzirom na to da je krenula njezinim stopama, Kate Moss ju je u rujnu povela sa sobom na Tjedan mode u Londonu gdje je iz prvog reda pratila reviju brenda Topshop, a posljednjih nekoliko tjedana gdje god da krenu zajedno uopće se ne pokušavaju sakriti od paparazza.

Profimedia, Pacific coast news

Profimedia, Pacific coast news

Profimedia, Pacific coast news

Tako su ovog puta uhvaćene na odlasku u kino gdje su pogledale film "Ubojstvo u Orient Expressu" koji se od nedavno prikazuje i u našim kinima. U njemu jednu od glavnih uloga igra Johnny Depp, bivši dečko Kate Moss s kojim je nakon prekida ostala u dobrim odnosima. Bivša manekenka prijateljica je i s Lilinim ocem Jeffersonom Hackom s kojim je bila u vezi još dvije godine nakon njezina rođenja. Ipak, putevi su im se razišli i od tada je Kate bila i u braku - s glazbenikom Jamiejom Hinceom provela je četiri godine. Danas, 43-godišnja manekenka ljubi njemačkog grofa Nicolaia von Bismarcka, a s novim dečkom odlično se slaže i njezina jedinica koja se ne odvaja od njihovog novog kućnog ljubimca - psića.

EXCLUSIVE: Kate Moss goes on a family outing with Nikolai von Bismarck and daughter Lila Grace. In a rare appearance together, the couple who are reportedly detoxing, took Kate's daughter Lila out to the shops in North London with their Jack Russell puppy. The trio stopped for a drink in a local Gail's cafe, which earlier this week was the victim of a daylight armed robbery by scooter gangs in Highgate, terrorising the upmarket neighbourhood. Police officers are pictured guarding the cafe to prevent further attacks, as Kate stood outside on the phone. 

Link to robbery story:

https://www.standard.co.uk/news/crime/terror-as-moped-gang-storm-cafe-in-exclusive-north-london-neighbourhood-a3685106.html

Photographed on 10th Nov 2017.
<P>
Pictured: Kate Moss, Nikolai von Bismarck and Lila Grace Moss Hack
<B>Ref: SPL1620173  121117   EXCLUSIVE</B><BR/>
Picture by: Butterworth / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Butterworth / Splash News
Kate Moss, Nikolai von Bismarck i Lila Grace Moss Hack

Linker
17. travanj 2024 06:14