Mirisni studio

Vraćaju se Špiček, Pažanin i Klemenčić: Posebno blagdansko izdanje omiljenog showa

Mirisi božićnog pečenja i slasnih kolačića šire se setom novog RTL-ova showa prigodna imena ‘Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!‘.

Ovo posebno izdanje emisije pratit će kuhanje pet različitih timova, koji će se okušati ne samo u pečenju slastica nego i u izradi kompletnog božićnog jelovnika, kao i svega onoga što se može naći za blagdanskim stolom diljem Hrvatske.

Princip ocjenjivanja isti je kao i prije, sva ta ukusna jela proći će strogi, ali pravedan sud kulinarskih stručnjaka i već dobro uigranog žirija u sastavu Željke Klemenčić, Ivana Pažanina i Tomislava Špičeka, a sve će se odvijati pod voditeljskom palicom Domagoja Jakopovića Ribafisha.

image
Dream Teamu se pridružio i Domagoj Jakopović - Ribafish...
FOTOGRAFIJE: RTL TELEVIZIJA

"Jako se veselim božićnom duhu, klopi i papanju keksića uz televizor pod debelom dekom. Prema tome, što se čeka?", izjavljuje Ribafish koji je vrlo uzbuđen oko početka novog showa.

U ovom će se specijalu vidjeti još neka poznata imena, a o čemu je točno riječ, zna producentica showa Danijela Habek.

"Prvi smo se put odlučili pozvati kandidate koji su prije sudjelovali u 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' i ostavili dobar dojam na žiri i gledatelje, ali novitet je taj da parovi ove sezone ne kuhaju sami, nego dolaze s pojačanjem i u timovima će kuhati po četiri osobe. Većina su timova obitelji, a zanimljivo je istaknuti da najmlađi natjecatelj ima samo sedam godina! Zbog toga je ovaj božićni specijal poseban jer je to show za cijelu obitelj, vrlo pozitivan i zabavan, a gledatelje zaista očekuje jedan duhovit, edukativan i topli obiteljski sadržaj za hladne zimske dane - otkriva Habek koja je imena natjecatelja odlučila zadržati u tajnosti od žirija sve do prvog kušanja.

"Naš ulazak u studio bio je totalno spontan, a Špiček, Pažanin i ja smo bili nepripremljeni jer nismo imali pojma tko su kandidati i što kuhaju. U tom trenutku zaista ne znamo koga ćemo zateći na setu i tko će nam donijeti jela na kušanje. Ništa nam nije bilo jasno, bili smo u potpunom mraku… - priznala je Klemenčić koja se raduje isprobavanju novih jela te se nada da će „propalih slučajeva“ biti što manje.

Uz blagdanske delicije, i studio emisije 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!' bit će prikladno ukrašen te će svi na setu, ali i pred malim ekranima, imati osjećaj da je Božić stigao.

Čitajte i:

Sreća je na selu! Željka Klemenčić otkrila zdravi recept koji obožava njezin sin

Željka Klemenčić o izazovima majčinstva i zdravim zalogajima: 'Imala sam lažni osjećaj da nemamo apsolutno nikakvih problema'

Željka Klemenčić o velikoj životnoj promjeni: 'Produljeno ostajanje s djetetom je ujedno i privilegija i teži put'

Linker
18. travanj 2024 03:29