‘Sarma peti dan‘

Za blagdane pune smijeha, ali i rođendane, svadbe, pomirbe: Tisja ima genijalnu zbirku čestitki

Karikature koje su nas osvojile, prvo na društvenim mrežama, a zatim i u knjizi ‘Oni‘, dobili su i svoju praktičnu primjenu - od sada možemo čestitati različite prigode i izjavljivati ljubav najdražima uz ovaj veseli par kojeg je osmislila splitska umjetnica.

U ovom periodu godine lijepa riječ, znak pažnje i smijeh od srca bitniji su nam nego ikada - baš će zato idealne biti čestitke koje je osmislila Tisja Kljaković Braić. Posebnom zbirkom od 10 čestitki od danas možete svojim najdražima čestitati sve - od Božića do pomirbe.

image
Zbirka od 10 čestitki prigodna je za različite sretne događaje.
TISJA KLJAKOVIĆ BRAIĆ

"Napravili smo zbirku od deset čestitki za različite prigode - od novogodišnjih, rođendanskih, pomirbenih, bračnih, ljubavnih... Karikature su vam već sve dobro poznate...", napisala je splitska umjetnica uz paket svog novog proizvoda kojim se pohvalila i na društvenim mrežama.

image
Za vesele blagdane pune smijeha
TISJA KLJAKOVIĆ BRAIĆ

Na službenoj Facebook stranici Tisja Kljaković Art, svi koji to žele mogu kupiti čestitke poznate slikarice iz Splita, koja je javnost osvojila svojim živopisnim parom "Oni". Upravo su "Oni" zvijezde i ovog paketa čestitki.

image
Smiješne zgode bračnog para, svima su nam poznate.
TISJA KLJAKOVIĆ BRAIĆ

Odabrala najpopularnije karikature

"Tematski su te karikature savršene za čestitku. Može ih se kupiti od danas, a upravo sam poslala paket i u knjižaru Frakture u Zagrebu te će ih se moći za koji dan kupiti i ondje", rekla je Tisja Kljaković Braić za Gloria.hr.

image
Tisja Kljaković Braić odabrala je 10 prigodnih, a najpopularnijih karikatura.
TISJA KLJAKOVIĆ BRAIĆ

Svi oni koji nisu u Zagrebu ili žele izbjeći fizički odlazak u kupovinu, Tisjine čestitke mogu naći online.

"Htjela bih naglasiti da osim blagdanskih, novogodišnjih i božićnih, zbirka sadrži i rođendanske, ljubavne, pomirbene čestitke. Njihova upotreba je široko primjenjiva i mogu potrajati nakon ovih blagdana", kazala je Tisja.

image
Tisjine čestitke može se nabaviti online ili u knjižari Fraktura.
TISJA KLJAKOVIĆ BRAIĆ

Za odabir baš tih deset vodila se, kako nam je otkrila, brojem likeova na Facebooku, na istom onom mjestu gdje su njezine karikature bračnog para s iskrenim komentarima i stekle obožavatelje.

Linker
17. travanj 2024 01:27