PLEMENITOST ILI LICEMJERJE?

Zayn Malik razljutio obožavatelje pozivanjem na - humanitarnu akciju

Iako je sudjelovanje u humanitarnim akcijama najčešće znak dobra srca i plemenitosti, potez poznatog pjevača Zayna Malika obožavatelji su protumačili malo drukčije.

Jedan od članova svojedobno nevjerojatno popularnih One Direction, koji već neko vrijeme prilično uspješno gradi samostalnu karijeru, naljutio je fanove kada je na svom Twitter profilu javno zatražio pomoć za prijateljicu svoje majke kojoj je nužno skupo liječenje budući da boluje od karcinoma.

Malik je pokušao usmjeriti svoje Twitter-pratitelje (njih čak 21,8 milijuna) na crowdfunding stranicu GoFundMe na kojoj se prikuplja pomoć za Ayeshu Daniels, prijateljicu njegove majke. "Ovo je najbolja prijateljica moje majke, molim vas pomozite kako god možete" – napisao je Zayn i time razljutio dio obožavatelje jer se pretpostavlja da bi on sam, s obzirom na to koliko novca zarađuje, mogao pokriti troškove liječenja.

Cilj stranice je prikupiti 120 000 funti, a trenutačno je prikupljeno nešto više od 10% tog iznosa, ali koliko god bili voljni pomoći, neki obožavatelji u Malikovom potezu vide licemjerje i škrtost.

"Ti imaš milijune, ti pomozi!" – napisao je jedan Twitter korisnik, a drugi je dodao – "On sam može platiti čitav tretman i ne treba našu pomoć, bestidno je bogat."

Linker
25. travanj 2024 00:08