Opasna igra

Zbog dijete se razboljela: Kim Kardashian trpjela snažnu bol, nije mogla pomicati ruke

Njezino tijelo vrlo je loše reagiralo na striktni prehrambeni režim koji je provodila da bi na Met Gali stala u slavnu haljinu Marilyn Monroe.

Reality zvijezda Kim Kardashian u samo tri tjedna skinula je sedam kilograma kako bi stala u legendarnu haljinu Marilyn Monroe, koju je pokojna glumačka ikona nosila kad je nekadašnjem američkom predsjedniku Johnu F. Kennedyju zapjevala "Sretan rođendan".

Umjesto pohvala, dobila je kritike da je njezin način mršavljenja potpuno pogrešan i da svojim obožavateljima daje krivi primjer. Naime, Kim je zbog haljine bila na strogoj dijeti koja je uključivala proteine i povrće. Šećere i ugljikohidrate je u potpunosti izbacila te dva puta dnevno vježbala u odijelu za znojenje.

Iako je njezina transformacija u vrlo kratkom roku impresivna, nipošto nije zdrava, a s tim je slažu i brojni nutricionisti, a Kim je tek sada priznala da joj se zbog takve drastične dijete ponovno pojavila kronična kožna bolest od koje boluje već godinama.

image

Kim Kardashian na Met Gali 2022.

ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA

Čitajte i: Čini se da je Kim Kardashian uništila kultnu haljinu Marilyn Monroe

"Psorijaza mi je izbila po tijelu i dobila sam psorijatični artritis pa nisam mogla pomicati ruke. Bilo je izrazito bolno i morala sam ići reumatologu koji mi je dao steroide. Bila sam potpuno izbezumljena", ispričala je Kim za magazin Glossy.

Kim inače bazira svoju prehranu na biljnoj hrani, no tijekom dijete je počela ponovno jesti meso, što je očito bio šok za njezino tijelo koje je potom reagiralo na poznat način.

"Nakon što mi se javila psorijaza, ponovno sam izbacila meso i sada je stanje kože bolje", dodala je.

Kim je priznala da su njezine pripreme za Met Galu bile "rollercoaster emocija" jer nakon što je pronašla slavnu haljinu, nije bila sigurna može li je nositi zbog njezine male veličine, dok su svi oko nje bili zabrinuti da se ne ošteti.

"Čak i pronaći haljinu bio je podvig, a zatim ih natjerati da mi dopuste da nosim haljinu bio je još jedan podvig. Dva tjedna prije Met Gale imala sam pet kilograma manje i bila sam tako ponosna na sebe. Zatim sam smršavjela još dvije kile i mogla sam stati u haljinu", rekla je Kim za Allure.

Linker
20. travanj 2024 14:46