Getty Images
nicole kidman

Zbog scijentologije ne govori o njemu, ali sada je priznala: 'Udala sam se za Toma Cruisea zbog njegove moći'

Iako je izbjegavala govoriti o svojem prvom braku, australska glumica Nicole Kidman sada se osvrnula na godine koje je provela s glumcem Tomom Cruiseom.

Glumica Nicole Kidman (51) priznala je u intervjuu za NY Magazine kako tek sada shvaća da su je brak s Tomom Cruiseom i njegova pozicija zvijezde zaštitili od tamne strane Hollywooda. Oskarovka je rekla da je zbog njega bila pod svojevrsnom zaštitom te da je samo zbog njegovog statusa nisu seksualno zlostavljali.

- Udala sam se jako mlada, ali ne zbog moći – već zbog zaštite. Vjenčali smo se zbog ljubavi, ali brak s iznimno moćnim muškarcem me zaštitio – izjavila je Nicole Kidman i priznala kako se sve promijenilo nakon što su se razveli.

SYDNEY - JUNE 01:  AUSTRALIAN ACTRESS NICOLE KIDMAN AND ACTOR HUSBAND TOM CRUISE OUT IN SYDNEY. (Photo by Patrick Riviere/Getty Images).
Getty Images

- Imala sam 33 godine i osjećala sam se kao da sam tek tada odrasla jer se ponašanje prema meni promijenilo i imala sam priliku doživjeti mračnu stranu Hollywooda koja se sada otkriva s pokretom #MeToo – izjavila je Nicole koja rijetko priča o svojem desetljeću sa slavnim glumcem. O njihovom braku ne govori iz poštovanja prema sadašnjem suprugu Keithu Urbanu s kojim ima dvije kćeri, dok je s Tomom posvojila sina Connora i kćer Isabellu.

SYDNEY - FEBRUARY:  ACTORS NICOLE KIDMAN AND TOM CRUISE AT THE 'TO DIE FOR' FILM PREMIERE IN SYDNEY. (Photo by Patrick Riviere/Getty Images).
Getty Images
Na premijeri filma "Žena za koju se umire" 1995. godine

Njihova romansa počela je 1990. na setu filma "Dani groma", iste godine su se vjenčali, a razveli su se 2001. godine. Nagađalo se kako je razlog bila Cruiseova posvećenost scijentologiji, ali Nicole to nikada nije potvrdila. Cijelu situaciju izbjegava komentirati jer su joj Connor i Isabella također članovi scijentologije i ne želi povrijediti njihove osjećaje.

370226 10: FILE PHOTO: Actor Tom Cruise and his wife Nicole Kidman embrace each other at the Sydney premiere of
Getty Images
2000. godine na premijeri 'Nemoguće misije 2'

Linker
18. travanj 2024 19:14