MODNA IKONA

Adriana Ćaleta-Car ponovno oduševila outfitom: U duhu blagdanskog raspoloženja spojila komade za modno odvažne

Supruga našeg reprezentativca za fotografiju na Instagramu je pozirala u modnoj kombinaciji koja bi mnogima mogla poslužiti kao inspiracija za doček Nove godine!

Adriana Ćaleta Car, supruga našeg nogometnog reprezentativca Duje Ćaleta-Cara redovito pratitelje na Instagramu oduševljava svojim urbanim i trendi stajlinzima, a ovoga puta održala je modnu lekciju pozirajući ispred pariškog Eiffelovog tornja.

Čitajte i: Adriana Ćaleta Car oduševljava izdanjima nakon poroda! Tko bi rekao da je rodila prije manje od mjesec dana?

Modno odvažna

U pravom blagdanskom outfitu koji bi mnogim damama mogao poslužiti kao inspiracija za novogodišnji look, Adriana je uparila crni šljokasti sako i dekoltirani korzet s trapericama ravnog kroja i visokog struka, a čitavu modnu priču zaokružila je upečatljivom šljokastom torbicom i ogrlicom dok se od obuće odlučila za vrećaste srebrne čizimice.

Čitajte i: Ida Prester: ‘Sizajnerske komade kupujem ‘za bagatelu‘, za mene je moda igra, a ne skup pravila‘

"S ljubavlju iz Pariza", napisala je kratko u opisu fotografije ispod koje se ne prestaju nizati komplimenti mladoj mami četveromjesečnog Maura Ćalete-Cara.

Prelijepa pravnica redovito na Instagramu pokazuje svoje modne kombinacije pa je tako jučer pozirala na ulicama blagdanski uređenog glavnog grada Francuske ispred ogromnih božićnih drvca u bijelom kaputu do gležnja i poderanim širokim trapericama a shodno svom već istančanom urbanom modnom stilu - stajling je zaokružila bijelim tenisicama.

Linker
19. travanj 2024 01:45