wow!

Alessandra Ambrosio pomela konkurenciju u Cannesu: U bajkovitoj kreaciji izgledala je kao milijun dolara

Nakon što je prije par dana osvojila crveni tepih blještavom kreacijom s minijaturnim zrcalima, ponovno je privukla pažnju u haljini kao stvorenoj za nju.

Filmski festival u Cannesu još uvijek traje, a crveni tepih svakog je dana prepun odličnih stajlinga. No, najviše pažnje je prošlog vikenda privlačila manekenka Alessandra Ambrosio u impresivnoj kreaciji s potpisom modne kuće Elie Saab.

image

Alessandra Ambrosio u predivnoj Elie Saab haljini.

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Bivši Victoria's Secret top model nosio je ružičastu haljinu s aplikacijama cvijeća na svečanosti Celebration Of Women In Cinema Gala koju je organizirao Međunarodni filmski festival Red Sea.

Kako je haljina 'govorila za sebe', od modnih dodataka nosila je samo srebrne viseće naušnice, a ravna frizura odlično se uklopila u cijeli stajling.

Kako je donji dio haljine bio prilično voluminozan, cipele se nažalsot nisu vidjele, ali sandale boje kože ili ružičaste dobro bi funkcionirale.

Čitajte i: Glamur na crvenom tepihu: Zvijezde zablistale u Cannesu, izabrali smo neke od najboljih stajlinga

No, nije ovo prvi put na ovogodišnjem izdanju Filmskog festivala u Cannesu da je Ambrosio pomela konkurenciju na crvenom tepihu. U petak je zablistala u blještavoj haljini sa sitnim zrcalima i otvorenim dekolteom koju je ponovno spojila samo s jednim komadom nakita - ogrlicom u istom tonu.

image

Alessandra Ambrosio u blještavoj kreaciji.

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Linker
18. travanj 2024 10:44