Profimedia, Backgrid USA, BlayzenPhotos / BACKGRID
poslovna elegancija

Amal Clooney osvojila ulicu u zelenom kaputu i nepogrešivoj suknji

U New Yorku je sve do 27. rujna u tijeku generalna skupština UN-a koju, kao i prethodnih godina, pohodi i odvjetnica za ljudska prava Amal Clooney. U utorak je na važan sastanak atraktivna 41-godišnjakinja otišla u elegantnom i vrlo poslovnom izdanju, a zbog živopisne boje kaputa i suknje moglo ju se uočiti nadaleko.

Ako se u moru modno osviještenih Njujorčanki na ulicama Velike jabuke može uočiti tek jedna žena, onda je to definitivno Amal Clooney. Odvjetnica za ljudska prava i supruga 58-godišnjeg glumca Georgea Clooneya, s kojim će uskoro proslaviti pet godina braka, gradske je ulice osvojila žustrim hodom u suknji i laganom kaputu dužine do koljena i u predivnoj, upadljivoj zelenoj nijansi. Oba komada dolaze iz britanske modne kuće Burberry.

New York, NY  - *EXCLUSIVE*  - Amal Clooney means business as she treads the NYC streets like a boss for meetings this morning in green two-piece while in town for the United Nations General Assembly.

BACKGRID USA 24 SEPTEMBER 2019, Image: 472915060, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA, BlayzenPhotos / BACKGRID
Profimedia, Backgrid USA, BlayzenPhotos / BACKGRID

Koliko su ovi odjevni komadi dojmljivi, toliko i koštaju - strukirani kaput, koji je Amal nosila raskopčan, košta 16.900 kuna, a za suknju valja izdvojiti 6.700 kuna.

https://www.farfetch.com

Iako su rujanske temperature u New Yorku sasvim ugodne pa ima i onih koji šeću u kratkim rukavima, Amal je ispod kaputa nosila vestu od čiste merino vune. Kupila ju je u istom butiku kao i i zeleni komplet, po cijeni od 2326 kuna.

Mytheresa.com
Burberry, 2326 kuna

U ruci je Clooney nosila klasičnu, poveću torbu s potpisom Dior vrijednu oko 13.400 kuna.

therealreal.com

Linker
18. travanj 2024 14:06