CROPIX
dotjerani duo

Ana Gruica Uglešić nosi cipele koje je primijetilo barem pola Splita

Brineta koja je nedavno otkrila fotografije s glamuroznog vjenčanja, uvijek je u trendu, pa čak i u dnevnim prigodama privlači poglede komadi koje bi svaka žena poželjela u svom ormaru.

Lijep, sunčan vikend u Splitu 35-godišnja glumica Ana Gruica Uglešić provela je, kako kaže - turistički!

U poznatom stilu uvijek dotjeranih Dalmatinki, zgodna Ana 'skockala se' po posljednjoj modi, uzela sinčića Marata pod ruku i krenula u razgledavanje ljepota rodnog grada.

Instagram

Poznata glumica privlačila je pažnju u pravoj jesenskoj haljini s cvjetnim motivima zagasitih boja, s dugim rukavima i atraktivnom čipkom na prsima.

Midi haljinu upotpunila je bijelom torbicom brenda Luxe Bags, koja je baš u trendu jer su torbe u geometrijskim oblicima veliki hit ove sezone.

Instagram

Ipak, u ulozi prave zvijezde Aninog outfita našle su se odlične otvorene gležnjače u vrućem uzorku jeseni, zmijskom printu koji obožavaju i španjolska kraljica Letizia, Emily Ratajkowski i Jennifer Lopez.

Cipele sa zanimljivim izrezom, tankom petom i otvorenim prstima idealne su za sunčano prijelazno razdoblje, a mogu se kupiti u novoj kolekciji poznatog hrvatskog brenda Ledenko.

"Obožavam svoj grad, splitski đir, vrijeme za obitelj", samo su neki od hashtagova koje je Ana objavila uz fotografije najslađeg vikend provoda sa sinčićem.

Linker
24. travanj 2024 12:34