U ZAGREBU

Anamarija Asanović na špici: Gledalo se u preslatku kćer, ali i mamine skupocjene natikače

29-godišnja dizajnerica uspješno balansira majčinstvo i karijeru, pa kad je trebala u Zagreb doputovati zbog poslovnih obaveza s njom je stigla i jednoipolgodišnja kćerkica. Zagrebačko sunce izmamilo je Splićanke na špicu kojom su zavladale čim su se pojavile!

Iza splitske dizajnerice Anamarije Asanović (29) burni su mjeseci. Osim što se bavila svojom jednoipolgodišnjom djevojčicom Zorkom, stigla je otvoriti showroom A_A u centru Splita, pripremiti novu kolekciju za revije te se posvetiti predavačkim obavezama na školi mode i dizajna Callegari. Kako je otkrila u razgovoru za gloria.hr, sve je podredila otvorenju prvog samostalnog butika, a pod "sve" nikako nije mislila na vrijeme s koje provodi s obitelji - zaposlenoj majci ipak je najvažnije druženje s kćerkicom i partnerom Marinom Siriščevićem. Osim privatnih i poslovnih uspjeha splitske dizajnerice, redovito se prate se i njezine modne kombinacije, a zbog svojih trendovskih, a ženstvenih outfita uvijek pokupi same pohvale.

Spica / Zagreb 12.10.2017. / foto: Davor Matota / Anamarija Asanovic i kcer Zorka i majka Katarina
Davor Matota / Hanza Media

Kad ne nosi haljine s vlastitim potpisom, bira ležernu odjeću u kojoj joj nije problem provesti cijeli dan, a štikle mijenja za tenisice. Nije ju strah ni eksperimentirati, pa se na špici pojavila u cipelama koje mogu isfurati samo najhrabrije ljubiteljice mode. Nosila je, naime, natikače Gucci Princetown od crvenog baršuna koje će se uskoro upisati u modnu povijest. Čelnici talijanske modne kuće odlučili su da više neće koristiti krzno, pa se čupave šlapice, koje su svoj debi imale su na reviji za jesen 2015. godine, još kratko mogu kupiti po cijeni od 695 eura.

Spica / Zagreb 12.10.2017. / foto: Davor Matota / Anamarija Asanovic i kcer Zorka
Davor Matota / Hanza Media

Gucci
Natikače od baršuna Gucci Princetown (695 eur, Net-a-Porter)

Zbog upečatljivih crvenih cipela, ostatak outfita morao je biti umjereniji pa je nosila komade tamnih boja i jednostavnih krojeva. Splitska dizajnerica odjenula se slojevito - nosila je bijeli T-shirt, deblju crnu majicu, pleteni sako te hlače culotte kroja. Lice su joj krasile retro sunčane naočale mačkastih okvira, a brineta je kosu zavezala u konjski rep. Djevojčica je bojama pratila majčin modni odabir - na sivoplave tajice Splićanka joj je odjenula tamnoplavu majicu s točkicama i pleteni pulover u istoj nijansi. Modno usklađene i vesele splitske dame pokorile su zagrebačku špicu!

Linker
24. travanj 2024 02:02