Instagram/Andrea Andrassy
Kao stvorene za jesen

Andrea Andrassy nosi cipele od 700 kuna, a original bi platila 10.000 – vidite li razliku?

U gomili kopija na zagrebačkim ulicama može se pronaći i pokoji original, a dok ostale trendseterice porijeklo svojih torbica ili, pak, čizmica čuvaju kao najveću tajnu, zagrebačka spisateljica i komičarka ponosna je na svoj ulov od 700 kn.

Kako često putuje, spisateljica i kolumnistica Andrea Andrassy (32) bez problema izdvoji i koju kunu više za udobne tenisice u kojima po cijele dane bezbrižno može istraživati svjetske znamenitosti. No, kad je riječ o dizajnerskim čizmama nije spremna uložiti nekoliko tisuća kuna. Naime, crne gležnjače s metalnim kopčama i zakovicama, koje neodoljivo nalikuju onima Givenchy, kakve je autorica knjige "Dnevnik gradske cure" nabavila online, ugledala je u izlogu zagrebačkog dućana - s paprenom cijenom od 10.000 kuna. Kako je online šopingom uštedjela preko 9000 kuna, umjesto da je uložila u originalne kožnate gležnjače s potpisom francuske modne, time se odmah pohvalila fotografijom na društvenoj mreži Instagram. Popularne čizmice već su isfurale svjetske trendeseterice poput modne blogerice Julie Sariñane te glumica Hillary Duff i Emme Roberts.

net-a-porter.com
Gležnjače Givenchy

Zagrepčanka, koja se nedavno vratila s putovanja po Indiji, je poznata po tome što nema "dlake na jeziku", pa je njezina Instagram objava u kratkom je roku prikupila više od 3000 lajkova i brojne komentare pratitelja. A da voli povoljnu modu, otkrila je nedavno kad je među prvima prošetala komade koje je njemačka manekenka Heidi Klum kreirala za trgovački lanac Lidl. Povodom predstavljanja kolekcije "Esmara by Heidi Klum" uputila se u New York u kojem je uspjela i "okinuti" selfie za zvijezdom večeri prije početka revije. U Velikoj jabuci družila se i s prijateljem Filipom Dizdarom, koji je tamo proveo dva mjeseca studirajući na filmskoj akademiji.

Linker
20. travanj 2024 13:13