Voditeljica Ana Radišić
 Maja Jurović / Hanza Media
sva je šik

Atraktivna voditeljica prati trendove - cijela je špica gledala u traperice

Nekad lice CMC-a, a danas RTL-ova voditeljica za šetnju centrom Zagreba ne bira upečatljive modne kombinacije već i u casual izdanju također zna kako privući poglede.

Kao odmor od glamuroznih haljina Ani Radišić (30) poslužile su vječne traperice i to one koje se nose već unatrag nekoliko godina. Modeli rasparanih trapericama unatoč nekim novim modelima i dalje imaju mjesto na modnoj sceni.

Simpatična Riječanka svoje je skinny traperice uskladila s klasičnim komadima - balonerom tamnoplave boje i košuljom na prugice. Odjevni su to predmeti koji čine dio poslovne garderobe i koji nikada neće ispasti iz mode. Kako se slažu s poslovnim hlačama za ured, tako pristaju i u ovakvim ležernim kombinacijama, a kako bi začinila svoju voditeljica je odabrala upečatljiv model gležnjača koje su ukrale najviše pažnje.

Gornji dio outfita tako je bio 'ozbiljan', a u donjem dijelu se poigrala s otkačenim stilom. Crvene niske gležnjače ukrašene su zakovicama, a Ana ih je sparila uz crveni ruž na usnama, dok je kosu skupila u rep. Ako ste u potrazi za modnim dodatkom koji će jednostavnom stajlingu dati efektni pečat, ovakav model cipela dobar je izbor. S obzirom na to da crvenu boju mnogi izbjegavaju zbog njezine izražajnosti i straha da se neće uklopiti u stajling, mali dodaci u vatrenoj nijansi odradit će svoje.

Spica / Zagreb 27.04.2019. / foto: Maja Jurovic / Ana Radisic
Maja Jurović / Hanza Media
Voditeljica Ana Radišić

Linker
17. travanj 2024 14:59