Barbara Repe
 PR
must have u ormaru

Boja koja se ističe: Modna lekcija domaće stilistice u kojoj je hit suknja glavni adut

Jedva smo dočekali uskočiti u proljetne modele suknji od kojih se svake godine ističu one plisirane - model koji se iz sezone u sezonu nalazi na shopping listi svake trendseterice.

Domaća stilistica i modna blogerica Barbara Repe također je ljubiteljica svestrane plisirane suknje. Midi dužina čini je izborom koji će se uklopiti u ležernu, ali i profinjenu modnu priču, a ako je riječ o modelu koji se ističe bojom ili uzorkom, trendi kombinacija je zagarantirana.

Zakoračili smo u proljeće i ponovno prigrlili jarke boje. Ove sezone one su osobito popularne, ponajviše fluorescentne nijanse i one koje se ističu iz mase. Stilistica u svom ormaru ima model u vibrantnoj zelenoj boji koja se nametnula u prvi plan i uz koju dodatni statement komadi nisu potrebni. Klasična bijela majica u ovoj modnoj kombinaciji dokazala se kao odjevni predmet koji se isplati imati u garderobi, a Barbara je preko nje odlučila nabaciti vintage lagani sako zemljane boje.

PR
Barbara Repe

Elegantne i minimalističke kitten potpetice zaokružile su cijeli outfit idealan za opuštenu šetnju gradom ili odlazak na kavu, a jednostavno ga je za kombinirati i nositi. Naša stilistica i blogerica koja je svoj hobi pretvorila u uspješan posao u ovom stajlingu se uputila u centar Zagreba gdje je predstavljena nova kolekcija Havaianas japanki.

Uz Barbaru, događaju su prisustvovala još neka lica naše scene poput Lidije Lešić, Deana Pelića, Manuele Svorcan i drugih.

PR
Barbara Repe

Linker
23. travanj 2024 17:59