Modni dvoboj

Bojana Gregorić i Ana Gruica u hit komadu ljeta: Koja bolje nosi glamuroznu haljinu domaćeg dizajnera?

Ljetne vrućine znaju biti nepodnošljive, posebice ako su prisutne i u večernjim satima. Tada su za svečane prilike idealne haljine od satena, materijala koji ostavlja glamurozan efekt jer divno lomi svjetlost, a ima rashlađujući efekt. Zbog toga ga obožavaju i domaće zvijezde koje nisu mogle odoljeti posebnom modelu dizajnera Ivice Skoke.

Jedan od omiljenih ljetnih komada svakako su satenske slip haljine - maze kožu, vrlo su udobne za nošenje te idealne za ljetne večeri jer vam u njima neće biti vruće. Obožavaju ih i poznate zvijezde, no one biraju modele s potpisom domaćih dizajnera.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović odabrala je haljinu upravo ovog neodoljivog materijala za svečano otvorenje novog hotela u Makarskoj. Zlatna kreacija dizajnera Ivice Skoke bila je idealna za ovu posebnu prigodu, a uz nju je nosila viseće naušnice s prozirnim kamenčićima.

Čitajte i: Saten kao ljetni hit trend: Evo kako ga jednostavno kombinirati i za poslovne, ali i zabavne prilike

Istu haljinu samo u drugoj boji nosila je sredinom lipnja glumica i fitness instruktorica Ana Gruica Uglešić na My Global Fashion Awards u Splitu. Ana je zablistala u istom satenskom komadu, ali u mint boji koja je divno istaknula njezin preplanuli ten. Osim laganog, profinjenog materijala, posebnost ove haljine je i izrez na leđima koji joj daje dozu seksepila.

Glamurozno izdanje začinila je srebrnim sandalama, clutch torbicom u plavoj boji te blještavom krunom, zbog čega su mnogi komentirali da ih je podsjetila na statuu Kipa slobode u New Yorku.

Inače, saten je omiljen i zbog još jedne karakteristike - izvrsno hladi, a može biti pamučni, svileni i poliesterski, o čemu ovisi koliko će se sjajiti, ali i hoće li se gužvati. Sjajan je odabir za tople ljetne mjesece kad nam trebaju komadi koji će nas hladiti.

Linker
19. travanj 2024 16:00