Modna inspiracija

Chic od glave do pete: Proljetne kombinacije Adriane Ćalete-Car su za čistu modnu peticu!

Supruga našeg nogometnog reprezentativca Duje Ćalete-Cara, s kojim će početkom lipnja po drugi put izmjeniti bračne zavjete, opet nas je razveselila street style fotkama.

Malo koje godišnje doba toliko je modno razigrano kao proljeće, pa su društvene mreže preplavljene sjajnim odjevnim kombinacijama. Među damama čije bi komade rado imali u svom ormaru, svakako je Adriana Ćaleta-Car. Ova magistrica prava rodom iz Dubrovnika i supruga našeg nogometaša Duje Ćalete-Cara prava je fashionistica, a iako je proljeće takoreći tek počelo, već je prošetala nekoliko sjajnih komada za toplije mjesece.

Trendi brineta najviše komplimenta dobila je za izdanje u vrućim hlačicama od jeansa koje je kombinirala s visokim čizmama.

Adriana je atraktivni outfit prošetala mjestom Sanary u blizini Marseillea gdje žive ona i Duje, a s njom je bila njezina starija sestra Antonela. Mi smo se, pak, zaljubili u Adrianinu kombinaciju s neobičnim topom, kod kojega sve vrišti: od trendovske boje, materijala do kroja s golim leđima. Čini se da je Adriana i računala na to, jer je uz fotografiju u ovom topu napisala da je njime naprosto oduševljena.

„Opsjednuta ovim topom”, našalila se Dujina supruga na Instagramu, koja je ovaj svečani komad sjajno sparila s trapericama i tenisicama.

Čitajte i: DUJE ĆALETA CAR PO DRUGI ĆE PUT IZREĆI SUDBONOSNO ‘DA‘: DONOSIMO DETALJE RASKOŠNOG SLAVLJA!

image

Adriana je i za njezinu vjenčanicu dobila modnu peticu.

Inače, Ćaletina supruga početkom travnja boravila je u rodnom Dubrovniku, a razlog je njezino i Dujino skorašnje vjenčanje. Kako je naš portal nedavno ekskluzivno izvijestio, par će 4. lipnja stati pred oltar i ponoviti bračne zavjete koje su prvi put izrekli lanjskog svibnja na njihovom svjetovnom vjenčanju. Tri mjeseca kasnije Andrea je na svijet donijela dječaka Maura koji joj je najdraže društvo za njezine modne šetnje.

Linker
19. travanj 2024 08:37