Zimski chic

Čizme za odvažne: Kendall Jenner nosi čupave kaubojke koje morate vidjeti

Manekenka se nalazi na odmoru u Aspenu gdje servira odvažne street style kombinacije.

Modni eksperimenti nisu strani za jednu od najplaćenijih manekenki današnjice, Kendall Jenner. Trenutno se nalazi na poznatoj zimskoj destinaciji, Aspenu, gdje je prošetala svoje čizme za kojima su se svi okrenuli.

Kendall je stilizirala zimski kaput vintage izgleda od brušene kože uz klasične skinny traperice, no čizme su bile zvijezda outfita - prigodne za zimske temperature, kaubojske čizme pojačane su čupavim umjetnim krznom, a sve je upotpunila torbom s resicama, za potpuni western look u zimskoj varijanti.

image
Fotografije: Profimedia

Kendall je redovna gošća luksuznih odmarališta u Aspenu, a ako se prisjetimo njezinog prošlogodišnjeg looka na snijegu, možemo primijetiti da je manekenka obožavateljica čupavih čizmi. Onaj od prošle godine ipak je puno odvažniji od ovoga s dugim kaputom. Naime, Kendall je prošle zime nosila čupave Miu Miu čizme uz bikini, a fotografija je na Instagramu do danas skupila više od 12 milijuna lajkova.

Na takav look ne bismo se odvažili, no čupave čizme jesu jedan od mikrotrendova modne sezone - osim što su tople, pravi su statement komad koji će začiniti i jednostavnu kombinaciju s trapericama ili tajicama.

Zimska moda dobro joj pristaje - nedavno je podijelila i look koji je postao viralan, onaj s trapericama, čupavom kapom i bomber jaknom modne kuće Loewe, čija cijena iznosi nešto više od 6500 eura.

Linker
25. travanj 2024 14:22