Modna inspiracija

Cool kombinacija na splitskoj špici: Ana Gruica Uglešić klasičan je komad podignula sjajnom dizajnerskom torbicom

Dok za večernje prilike bira elegantne haljine, u dnevnim glumica voli nositi ležernu odjeću koju nadopunjuje profinjenim klasičnim komadima.

Osim na zagrebačkim, i na splitskim ulicama može se pronaći modno osviještenih dama koje osvajaju mnoštvo svojim istančanim ukusom.

Jedna od njih je i domaća glumica Ana Gruica Uglešić koju su naši fotografi uhvatili dok je razgovarala u centru Splita s prijateljicama i prijateljem. Naime, Ana je došla podržati kandidate predstojećih lokalnih izbora, a za tu priliku zablistala je u ležernoj, ali elegantnoj kombinaciji.

image
Ana je bila odlično raspoložena u dobrom društvu.
VOJKO BAŠIĆ/CROPIX

Čitajte i: Bračna idila Ane Gruice i Borana Uglešića: Uživanje u Istri nije potpuno bez fine kapljice i sočnog poljupca

Njezin stil je jednostavan, ali damski - dok za večernje prilike bira elegantne haljine, za dnevne je najčešće u udobnim hlačama, trapericama, tenisicama i neizostavnom klasičnom komadu - blejzeru.

Gotovo ni jedan komad osim blejzera nije toliko svestran jer se može nositi u paru sa svime - košuljama, običnim majicama, topićima pa i duksama, a posebno su upečatljivi oni s uzorcima kao što su karirani, ukrašeni uzorkom cvijeća, točkica, pruga i slično.

image
Karirani blejzer jedan je od onih komada koji pali u svakoj prilici.
VOJKO BAŠIĆ/CROPIX

Čitajte i: Borna Kotromanić odlično nosi sportsku eleganciju: Ovoga puta visoke potpetice zamijenila je hit komadom

Iako su i ove godine pastelni blejzeri i odijela najveći hit, karirani blejzer uvijek je dobrodošao komad za svaku priliku. Ana ga je isfurala na bijelu bluzu, maslinastozelene hlače i još jedan klasik - Louis Vuitton torbu.

Od modnih dodataka, Ana je imala zanimljivu narančastu narukvicu, prstenje i sunčane naočale u vintage stilu kojima je zaokružila ovu sjajnu modnu priču.

Linker
15. travanj 2024 17:30