Upečatljivo i hrabro

Crno, koža i visoki sjaj: Jelena Rozga iznenadila u haljini brenda koji vole i Kardashianke

Pjevačica je došla na zabavu povodom 50. rođendana Nine Badrić, gdje je u ekskluzivnom društvu u zagrebačkom restoranu Apetit, proslavila ovaj poseban dan svoje kolegice pojavivši se u upečatljivoj kreaciji danskog brenda.

Jelena Rozga došla je na rođendansku zabavu svoje prijateljice i kolegice Nine Badrić, gdje je svojom pojavom ostavila dojam. Vruću srpanjsku noć u ekskluzivnom zagrebačkom restoranu s probranom ekipom Jelena nikako nije htjela propustiti. Pjevačica iz Splita, osim po brojnim hitovima i dobrom glasu, oduvijek je bila poznata po istančanom modnom stilu. Njena vitka figura, koju zahvaljuje i dugogodišnjem plesanju baleta, "podnosi" različite modne eksperimente, toga Jelenu često možemo vidjeti u kreacijama koje se druge žene ne bi usudile probati.

image

Za proslavu Nininog rođendana Jelena je izabrala crnu haljinu srednje dužine

DAMIR KRAJAC/CROPIX

Ovog puta je Splićanka iznenadila odabirom haljine, koja je klasičnog kroja, ali neobičnog materijala. Sašivena od crne ekološke kože, s efektom lateksa zbog svog visokog sjaja, haljina je pravog rockerskog štiha.

Kreacija prati liniju tijela do polovice listova, a gornji dio sašiven je u obliku korzeta s jednostavnim, tanjim naramenicama. Poseban detalj je i patentni zatvarač koji se proteže cijelom prednjom dužinom haljine.

image

Jelena Rozga i Nina Badrić

DAMIR KRAJAC/CROPIX
image

Jelenina haljina izrađena je od ‘lažne‘ kože visokog sjaja

DAMIR KRAJAC/CROPIX

Dansku dizajnersku kuću ROTATE Birger Christensen odabrala je i pripadnica jedne od najpoznatijih obitelji - kako su se Danci pohvalili na Instagramu - Khloe Kardashian odabrala je njihov baloner od umjetne kože koja imitira zmijsku kožu u smeđoj boji.

Ovu upečatljivu haljinu potpisuje ROTATE Birger Christensen, modno ime iz Kopenhagena. Haljina koju je Jelena odabrala može se kupiti na različitim online shopovima, a sada je već s 240 eura, snižena na 168 eura, što bi bilo oko 1260 kuna.

image

ROTATE Birger Christensen potpisuje haljinu koju je odabrala Rozga

MYTHERESA
image

Kreacija se može kupiti online i u Hrvatskoj

MYTHERESA

Čitajte i: Spektakularna proslava rođendana Nine Badrić: Slavljenica blista u haljini Mihana Momose

Jeleni ova haljina laska figuri, jer bodycon kroj treba biti tijesno pripijen uz tijelo, što vitkoj pjevačici itekako ide od ruke. Na ovako odvažnu haljinu, pjevačica je odabrala i upečatljive sandale. Crne i minimalističke na elegantnu visoku petu, zahvaljujući dva statement remena - jedan oko prstiju, drugi oko gležnja - ostavljaju dojam pravog glam-rock komada.

image

Stari prijatelji Petar Grašo i Jelena Rozga

DAMIR KRAJAC/CROPIX
Linker
16. travanj 2024 09:40