sa svjetskim facama

Crvenim tepihom Venecije u Aldukovoj haljini prošetala mlada hrvatska glumica

Ova talentirana 27-godišnja Čakovčanka osvojila je Talijane u showu ‘‘Ciao Darwin‘‘, a zatim je, uz modeling i poduzetništvo, karijeru krenula razvijati u glumačkim vodama.

Treću večer filmskog festivala u Veneciji uveličala je i naša glumica i model s talijanskom adresom Ema Kovač.

Ema je u petak kao gošća za Tom Ford Beauty, zabljesnula u haljini hrvatskog dizajnera Ivana Alduka na premijeri filma "Bones and All" u društvu svjetski poznatih glumačkih imena, kao što su Timothée Chalamet, Sydney Sweeney, Camila Mendes, Barbara Palvin, Dylan Sprouse i mnogi drugi.

Ova talentirana 27-godišnja Čakovčanka osvojila je Talijane u showu ‘‘Ciao Darwin‘‘, a zatim je, uz modeling i poduzetništvo, karijeru krenula razvijati u glumačkim vodama.

Iza sebe ima već nekoliko snimljenih serija i filmova. Miljenica je talijanskog redatelja Paola Sorrentina, a časopis Fabrique Cinema proglasio ju je mladim talentom talijanske kinematografije. Milijuni Talijana mogli su je pratiti na TV kanalu RAI2, u seriji "Fosca Innocenti" što je ubrzo urodilo novim filmskim angažmanima.

Na Rimskom filmskom festivalu, u listopadu ove godine, očekuje se premijera filma ‘‘Lamborghini‘‘, koji prati životnu priču osnivača te marke, Ferruccia Lamborghinija. Ema će u filmu glumiti plavokosu ljepoticu, a stala je uz bok popularnim glumcima poput Franka Grilla u glavnoj ulozi i Gabriela Brynea, koji je zamijenio Aleca Baldwina.

Krajem godine Ema će se ponovno naći na talijanskim ekranima u seriji "Impero" s poznatim talijanskim glumcem Giancarlo Gianninijem.

U filmu ‘‘The Palace‘‘ Romana Polanskog dobila je ulogu Ruskinje, a njegova premijera očekuje se početkom 2023. godine.

Linker
25. travanj 2024 02:47