Business Casual

Cura za velike poslove: Rihanna jednom šetnjom po asfaltu pokazala najvrući trend ovog ljeta

Glazbenica je u šetnji New Yorkom pokazala svoje viđenje poslovno-ležerne kombinacije za što je iskoristila iznimno popularan trend oversized blejzera kao pokrivala ostatka outfita.

Glazbenica i poslovna mogulica Rihanna Fenty što god uhvati pretvori u zlato,a veliku zaslugu za to ima njezin nepogrešiv, unikatan i eklektičan modni izričaj. Ne postoji objavljena fotografija prilikom njenog izlaska iz kuće u kojoj Riri nije pomaknula bar jednu (modnu) granicu i spojila nespojivo. Tako je napravila i prilikom posljednjeg pojavljivanja u New Yorku. Snimljena kako izlazi s poslovnog sastanka, Rihanna je pokazala kako kod nje izgleda poslovni šik.

image
Oversized blejzer komad je sezone.
BACKGRID USA/PROFIMEDIA

U svijetu mode business casual podrazumijeva kombiniranje klasičnih poslovnih s ležernijim komadima odjeće ili obućom. Rihanna je u taj naziv unijela vlastiti miks, koji ukazuje na jedan od trenutno najvrućih trendova.

Čitajte i: Tražite li inspiraciju? Znamo kakve badiće su odabrale influencerice, WAG-sice, glumice...

Prava šefica

Rihanna je obukla oversized sivi sako s vodoravnim prugama i bijelim gumbima s dvorednim kopčanjem, koji pravo iznenađenje krije s leđa - koja su mu izrezana. Ovaj statement komad odjenula je preko bijelih hlačica i izvezenog nježnog topića - kombinacija koja je iznimno atraktivna ovog ljeta za sve gradske cure. Sako je veće duljine od odjeće koja je ispod njega te, kada je zakopčan, ostavlja dojam kao da jedino njega nosi.

image
Rihanna je odabrala statement nakit i kapu.
BACKGRID USA/PROFIMEDIA

I ostatkom outfita Rihanna je poštovala bijelo-sivu temu, na nogama je imala zašiljene natikače koje potpisuje Luis De Javier, nosila je sivu ručnu torbicu Maison Goyard, a glavu je pokrila sportskom baseball kapom. Sve je začinila s mnogo zlatnog i bisernog nakita.

Možda ovakvu kombinaciju većina žena ipak ne može nositi na svoje poslovne sastanke, ali daje odličnu ideju za izlazak u grad tijekom ljetnih dana.

image
Sako je izrezan na leđima.
BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
19. travanj 2024 06:39