koja zaslužuje peticu?

Dame na premijeri novog filmskog hita oživjele glamur starog Hollywooda

Glavne zvijezde novog nastavka Downton Abbeyja pojavile su se na crvenom tepihu u kreacijama kakve nismo imali prilike vidjeti na prošlim velikim događanjima.

Jučerašnja premijera povijesne drame Downton Abbey: A New Era na crveni tepih privukla je brojne slavne zvijezde, a najviše pažnje privlačile su glavne glumice Laura Haddock, Laura Carmichael i Michelle Dockery.

Laura Haddock, koja u filmu glumi filmsku zvijezdu iz 20-ih godina, na premijeru je došla u lepršavoj Miu Miu srebrnoj kreaciji s dodatkom perja i perlica, s kojom je evocirala duh starog Hollywooda. Tom dojmu je doprinio i pripadajući plašt od iste tkanine kao i haljina, koji je prebacila preko ramena.

image

Laura Haddock

DOUG PETERS/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Njezina kolegica Michelle Dockery nosila je raskošnu Valentino haljinu optočenu perlicama i sjajnim kamenčićima i plašt istog materijala, čime je dokazala da je glamur i elegancija može postići i sa zatvorenijim haljinama. S detaljima nije htjela pretjerivati jer je haljina govorila sama za sebe - dovoljne su joj bile naušnice i par komada prstenja, a crveni ruž i lak u istoj boji odlično su se uklopili u look.

Čitajte i: Met Gala se vraća u starom terminu i s grandioznom temom: Znamo što nas sve čeka

image

Michelle Dockery

JUSTIN NG/AVALON/PROFIMEDIA

Glumica Laura Carmichael poglede je privlačila u Giambattista Valli Haute Couture kreaciji koju bi obožavala i Carrie Bradshaw. Nježnoružičasta haljina s velikim šlepom i dramatičnom mašnom bila je kao stvorena za crveni tepih uz klasične salonke i suptilne naušnice.

image

Laura Carmichael

SCOTT GARFITT/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Zamjetne kreacije isfurale su i glumice Elizabeth McGovern i Sophie McShera - Elizabeth se istaknula u baršunastoj crnoj haljini s potpisom brenda Azzi & Osta, dok je Sophie zablistala u dvodijelnom metalik izdanju,a uskladila ga je s tamnocrvenim ružem i jednostavnim sandalama.

image

Elizabeth McGovern

DOUG PETERS/PA IMAGES/PROFIMEDIA
image

Sophie McShera

GARY MITCHELL/LANDMARK MEDIA/NEWSCOM/PROFIMEDIA
Linker
15. travanj 2024 20:56