kraljica reciklaže

Dnevna doza dobrog stila Kate Middleton: Haljina popularnog high street brenda ‘dobila‘ je još jedan izlazak

Vojvotinja od Cambridgea ovaj je komad već nosila ranije ove godine, ali to je nije spriječilo da ga ponovno odjene. Naravno, u kombinaciji s drugom obućom.

Ako se o kome govori u posljednje vrijeme u modnom smislu, onda je to Kate Middleton. Njezin fenomenalan zlatni stajling koji je nosila na premijeri novog filma o Jamesu Bondu ugodno je iznenadio sve prisutne te će se o njemu sigurno još dugo pričati. No, čak i nakon tog malo manje formalnog događaja, u odnosu na kakve su članovi kraljevske obitelji navikli, Kate nastavlja impresionirati.

Nakon jednako sjajnog ljubičastog odijela u kojem je obilazila Magee kampusa u Sjevernoj Irskoj gdje se sastala s mladim studentima, vojvotkinja je za posjet Centru za longitudinalne studije Sveučilišta u Londonu odjenula već viđenu haljinu popularnog high street Zara.

image
Kate Middleton u Zarinoj haljini izgleda fantastično
BERETTA/SIMS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Kate Middleton voli kršiti modna pravila: Iz fantastične zlatne haljine s premijere Bonda uskočila u sjajan bezvremenski komad

Ovu kariranu ljepoticu već je nosila u siječnju ove godine tijekom obavljanja kraljevskog angažmana u engleskom Bradfordu.

Karirani uzorci poput pepite ili houndstootha ove godine su vrlo nošeni pa im nije odoljela ni Kate koja za božićne blagdane već tradicionalno nosi karirane komade u crvenim nijansama.

Još jedan šarmantan detalj koji Kate odlično stoji jest "pussybow" mašna koja je ime dobila u ranim godinama 20. stoljeća zbog sličnosti s mašnama koje su se vezale mačkama oko vrata kako bi ih se uredilo za kućne zabave i veselice. Prije su se mašne nosile kao dodatak krinolinama, a kasnije ih je Coco Chanel prišila na bluze koje su vrlo brzo postale ultimativni modni komad.

image
Uz karirani komad obula je Hugo Boss salonke.
TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Zlatna djevojka na crvenom tepihu: Kate Middleton zasjenila sve na premijeri filma o Jamesu Bondu

Kate, baš kao i španjolska kraljica Letizia voli "reciklirati" svoje outfite, odnosno nositi ih više puta, čime pokazuje da je svjesna da stil ne leži u najnovijim krpicama, već u kombiniranju onih koje već imamo. Tako je na ovu haljinu obula elegantne sive salonke s potpisom njemačkog Hugo Bossa.

Ovoga puta torbicu nije imala, baš kao ni neki upečatljiv nakit jer je haljina nosila cijeli stajling.

Linker
20. travanj 2024 06:17