RAJ PATEL / UPI / Profimedia
Top ili flop?

Dok internet ponovno ismijava Melanijin stajling, kravata njezinog supruga zapravo najviše 'podiže obrve'

Korisnici na društvenim mrežama ponovo su se obrušili na Melaniju Trump i to zbog bijelog outfita koji je nosila tijekom posjete Indiji. No, mislimo da je u cijeloj priči ipak spornija boja kravate njezinog supruga koji je napravio veliku grešku, zamijenivši crvenu kravatu kričavo žutom.

Američki predsjednik Donald Trump i njegova supruga Melania (49) trenutno su u posjetu Indiji. Čim su izašli iz aviona, odmah su izazvali reakcije dežurnih komentatora na internetu i to zbog odabira outfita.

Melania je za ovaj službeni posjet odlučila odati počast Indiji, odabravši bijeli kombinezon s potpisom Ateliera Caito te svog stilista i dizajnera Hervea Pierrea. Kombinezon je kreiran isključivo za prvu damu Amerike, a ukrasila ga je zelenim pojasom od svile sa zlatnim nitima koji je izrezan iz indijskog tekstila s početka 20. stoljeća.

US President Donald Trump with his wife Melania Trump and daughter Ivanka Trump with her husband Jared Kushner arrived in Palam, New Delhi, after visiting the Taj Mahal in Agra and addressing a huge crowd at the Motera stadium in Ahmedabad, India.
24 Feb 2020, Image: 500727473, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Newslions Media / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Newslions Media / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Iako je Melania naprosto blistala u ovom bijelom stajlingu koji je nadopunila bijelim salonkama, neki korisnici Twittera usporedili su ga s karate odorom.

"Melanija je spremna za "obranu" ako naleti na napasne Indijce", napisao je jedan od komentatora, dok je drugi dodao: "Wow, Melania je upravo dobila svoj zeleni karate pojas. Bravo, prva damo!".

No, koliko god je možda Melanijin komplet doista u nečijim očima bio sličan karate uniformi, mora joj se priznati da ova Slovenka rijetko kada izgleda neprimjereno situaciji.

February 24, 2020, Ahmedabad, Gujarat, India: U.S. President Donald Trump and First Lady Melania Trump pose with Indian Prime Minister Narendra Modi on arrival at the Namaste Trump Rally in Motera Stadium February 24, 2020 in Ahmedabad, Gujarat, India., Image: 500721899, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Shealah Craighead/White House / Zuma Press / Profimedia
Shealah Craighead/White House / Zuma Press / Profimedia

Ako bolje pogledamo, sporniji je Donaldov outfit, odnosno boja njegove kravate. Nismo sigurni što je htio postići kričavo žutom bojom kravate (možda je čuo da se super uklapa s plavom bojom odijela?), ali nas malo podsjeća na križanca Štrumfa i Pikachua.

Navodno je Donald taman prije izlaska iz aviona crvenu kravatu zamijenio žutom, što mu je definitivno bila velika greška.

Linker
20. travanj 2024 10:52