MODNO NEPOGREŠIVA

Dok se oprašta od ljetovanja, Bojana Gregorić Vejzović počastila pratitelje još jednim odličnim stajlingom

Kako će se drugačije domaća glumica Bojana Gregorić Vejzović koja nas je ovoga ljeta oduševila svakom modnom kombinacijom, oprostiti od odmora na Pelješcu nego još jednom odličnom modnom kombinacijom?

Popularnoj domaćoj glumici Bojani Gregorić Vejzović ljetovanje se lagano privodi kraju pa fotografijama s Pelješca na kojem ljetuje sa suprugom Enesom i djecom redovno oduševljava obožavatelje koji se ne mogu nadiviti njezinim modnim kombinacijama.

Opraštanje od ljetovanja još jednim odličnim stajlingom

Ovoga ljeta njezin je Instagram posebno šaren i prepun stajlinga za modno odvažne žene kojima inspirira i oduševljava kako kolege, tako i obožavatelje. Posljednji stajling kojim je glumica počastila pratitelje je pripijena siva šljokasta haljina iznad koljena koja je savršeno istaknula njezinu zavidnu liniju.

Čitajte i: ‘Odlazak iz strogog centra! Bojana Gregorić Vejzović otkrila: ‘Srce mi je zatreperilo kad sam predala ključeve'

Bojana je, kao i na mnogo drugih nedavno objavljenih fotografija pozirala na tipičnom "morskom" zidiću, a u čitavu modnu priču uklopila je sunčane naočale i vječni klasik - zlatne naušnice.

Čitajte i: Ovog ljeta nosimo ‘pedeset nijansi žute‘: Inspirirajte se neodoljivim stajlinzima domaćih i stranih dama

"Upijanje zadnjih trenutaka ljeta", napisala je Bojana u opisu fotografije ispod koje su se odmah nanizali komplimenti oduševljenih pratitelja koji se ne mogu odlučiti koja modna kombinacija glumici bolje pristaje.

Preplanula put kao tajni začin dobrog stajlinga

I uistinu, Bojana je ovoga ljeta posebno istaknula svoju modnu nepogrešivost u odabiru i kombinacijama šarenih, jarkih boja, kao i kod onih monotonih i zagasitih koje jednostavno zna nositi, a dodatnu čar svakom stajlingu zasigurno daje i njezina preplanula put.

Linker
16. travanj 2024 03:11