Instagram
INSPIRACIJA

Domaća ljepotica nosi čarobne gležnjače koje podižu svaki outfit

Iako je svaki komad iz njezinog jesenskog stajlinga odličan, posebno zanimanje privukle su gležnjače idealne za prijelazno razdoblje.

Instagram profil manekenke Lidije Lešić neiscrpan je izvor inspiracije za idealne outfite, a među njima su već i prvi jesenski prijedlozi s kojima ćemo lakše zaboraviti na ljeto. Jedan od njih je i look sastavljen od komada koji se lako kombiniraju s drugim odjevnim predmetima, a u ovom kombinaciji izgledaju neočekivano dobro.

Traper košulja ostavlja odličan dojam u kombinaciji s kožnatom plisiranom suknjom smeđe boje, koja je svake jeseni jedna od dominantnih boja. S tim outfitom spojila je ruksak, također smeđe boje, a kombinaciju je "razigrala" šarenom maramom i hit komadom za svako prijelazno razdoblje - gležnjača s otvorenim prstima.

Upravo su je oko njih svi ispitivali gdje ih je kupila, a Lidija je kratko poručila da takve više neće naći jer se radi o kolekciji high street brenda Zara od prije "100 godina". Čizmice koje su pogodne samo za suho razdoblje, pa ih najčešće na ulicama možemo vidjeti u ranu jesen i kasno proljeće, bit će idealan "začin" svakom jesenskom outfitu, a mi smo pronašli pet komada koje bismo voljeli imati u svojem ormaru.

LOUISE ET CIE 958 kn, Nordstrom

34,71 funti Asos

15 funti, Topshop

299,90 kn, Stradivarius

34,99 eura, H&M

Linker
18. travanj 2024 00:12