Saša Burić
Radni vikend

Domaća voditeljica blistala u dizajnerskoj haljini, ali sandale na špic su 'upadale u oči'

Proteklog vikenda it destinacija ljubitelja 'bijelog sporta' bio je Bol na Braču gdje se održavao turnir Croatia Bol na Braču. Goste je u izravnom prijenosu intervjuirala Mirta Šurjak, a voditeljica je zaustavljala poglede u dizajnerskoj haljini koja je istaknula njezinu figuru.

Jedno od zaštitnih lica sportskog programa Mirta Šurjak (36) ove godine slavi sedamnaest godina rada na HTV-u, gdje je krenula praktički od nule. Diplomirana pravnica završila je fakultet u Splitu te da izvrsno govori talijanski, španjolski i engleski jezik, a zbog posla je često na brojnim putovanjima i radnim vikendima. Ipak, najviše voli kada radi u blizini kuće jer je posvećena svojoj djevojčice Chiare (6) koju je dobila u vezi s bivšim nogometašem Hajduka Giovannijem Rosom, sportskim menadžerom u Tel Avivu u Izraelu.

Ovoga vikenda 'skoknula' je do Brača. Novinarka je na turniru Croatia Bol na Braču zablistala u dizajnerskoj Arileo haljini koja je bila kao skrojena za nju. Brend koji je osnovan 2003. ima svoje vjerne ambasadorice poput Danijele Martinović, Jelene Rozge, Ane Gruice, sestara Zaninović, a rado ih nosi i sportska novinarka Mirta Šurjak koja je nježno plavu haljinu pripijenu uz tijelo kombinirala uz sandale u špic boje fuksije.

Iako je visoka 178 centimetara i nosi broj 42, štikle priznaje da kupuje kad god naleti na njih. U intervjuu je priznala da kod kuće ima stotinjak štikli i platformi, od kojih su neke visoke i 12 centimetara.

Iza imena Arileo stoje Marija i Jurica Pirić, bračni i poslovni par koji surađuje još od studentskih dana u Milanu. Arileo su osnovali 2003. godine po povratku iz Italije.

Linker
19. travanj 2024 10:33