Kolegice Ecija Ojdanić i Barbarala Nola na špici su zablistale svaka u svom stilu.
 Davor Matota
Elegancija vs. rock

Domaće glumice odmjerile modne snage na špici: Svaka je bila u svom điru, koja zaslužuje peticu za stajling?

Ecija Ojdanić i Barbara Nola uvijek privlače mnogo pažnje, gdje god se pojave. U centru Zagreba naši fotografi su ih uhvatili u potpuno drukčijim outfitima, no svaki od njih po nečemu je poseban.

Povodom 11 godina kazališta Moruzgva, mnogi glumci i glumice družili su se s građanima Zagreba na Cvjetnom trgu u središtu grada, a među njima najviše su se istaknule glumice Ecija Ojdanić i Barbara Nola u smjelim outfitima.

Kako je vani još uvijek hladno, Ecijin izbor pao je na zvonolik kaput upečatljive "baby" plave boje kojeg je u struku stegla pripadajućim remenom. Uz ovakav kaput zapravo vam ne treba puno detalja što zna i Ecija pa je ostatak outfita bio u neutralnim bojama. Na nogama je imala bijele čizmice do pola lista, a u rukama kožnatu torbicu smeđe boje.

Spica / Zagreb 29.02.2020. / foto: Davor Matota / druzenje Ecije Ojdani i glumica s gradjanima povodom 11 godina kazalista Moruzgva - Ecija Ojdanic
Davor Matota
Plavi kaput na glumici Eciji Ojdanić nosio je cijeli stajling.

Od jednim obožavatelja Ecija je dobila buket crvenih ruža koje su se savršeno uklopile u cijeli stajling, radeći kontrast s plavim kaputom. Ovaj znak pažnje Eciji je izmamio veliki osmijeh koji naši fotografi nisu mogli ne zabilježiti.

Spica / Zagreb 29.02.2020. / foto: Davor Matota / druzenje Ecije Ojdani i glumica s gradjanima povodom 11 godina kazalista Moruzgva - Ecija Ojdanic
Davor Matota

S druge strane, njezina kolegica i prijateljica Barbara Nola na špici se pojavila u potpuno drugom điru: monokromatskom looku kojim je dominirala kožnata jakna u bajkerskom stilu. Ispod nje odjenula je široku suknju i običnu crnu majicu, a kao prava rokerica u duši, obukla je i visoke kožnate čizme.

Kako bi malo razbila crnilo, oko vrata je zavezala šarenu maramu, dok joj je na ramenu visjela krznena torba u neutralnoj boji.

S njom je bila i njezina kujica Maca koju obožava izvoditi u šetnju centrom Zagreba.

Spica / Zagreb 29.02.2020. / foto: Davor Matota / druzenje Ecije Ojdani i glumica s gradjanima povodom 11 godina kazalista Moruzgva - Barbara Nola i pas Maca
Davor Matota
Glumica Barbara Nola na špicu je donijela dašak rokerskog šika.

Iako je svaka bila u svom stilu, obje dame su privlačile pažnju prolaznika i obožavatelja, a pridružili su im se još neki kolege i kolegice: Slavko Sobin i Daria Lorenci Flatz, Petra Dugandžić, Ana Maras Harmander, Linda Begonja, Ana Begić Tahiri, Lada Bonacci, Erna Rudnički i Mila Elegović.

Spica / Zagreb 29.02.2020. / foto: Davor Matota / druzenje Ecije Ojdani i glumica s gradjanima povodom 11 godina kazalista Moruzgva - Ecija Ojdanic i Barbara Nola i pas Maca
Davor Matota
Kolegice Ecija Ojdanić i Barbarala Nola na špici su zablistale svaka u svom stilu.

Spica / Zagreb 29.02.2020. / foto: Davor Matota / druzenje Ecije Ojdani i glumica s gradjanima povodom 11 godina kazalista Moruzgva - Slavko Sobin i Daria Lorenci Flatz i Barabra Nola i pas Maca i Petra Dugandzic i Ana Maras Harmander i Linda Begonja i Ecija Ojdanic i Ana Begic Tahiri i Lada Bonacci i Erna Rudnicki i Mila Elegovic
Davor Matota
Eciji Ojdanić i Barbari Noli pridružili su se i kolege Slavko Sobin i Daria Lorenci Flatz, Petra Dugandžić, Ana Maras Harmander, Linda Begonja, Ana Begić Tahiri, Lada Bonacci, Erna Rudnički i Mila Elegović.

Linker
17. travanj 2024 10:03