Instagram
NA TRAGU TRENDOVA

Domaće ljepotice osvojila je jedna torba s potpisom

Zagrebačka dizajnerica koja već 15 godina uspješno vodi svoj modni brend ovog je proljeća predstavila zanimljivu torbicu koja je odmah osvojila domaće fashionstice, a koja prati svjetske trendove.

Da se PVC kao materijal vratio na velika vrata jasno je već neko vrijeme: prozirne jakne, visoke čizme i plastični detalji na kreacijama samo su dio PVC modne priče. Ipak, kao najveći uspjeh pokazale su se platične torbe koje se mnogima ne sviđaju jer su potpuno prozirne pa treba dobro pripaziti kakad sadržaj se u njima nalazi. Ali to nije umanjilo njihovu popularnost pa je trend stigao čak i u Hrvatsku: nakon što je voditeljica Nevena Rendeli prošetala svoju torbu domaćeg brenda Klisab, uočili smo kako je još jedna domaća dizajnerica uspješno kreirala 'it' komad. Anamarija Brkić, vlasnica brenda A'marie, u svoju je proljetnu kolekciju uključila dva modela PVC torbi koji su oduševili domaće trendseterice.

S prozirnom torbom u rukama viđena je bivša manekenka i dizajnerica Ljupka Gojić, kojoj prozirnost nimalo ne smeta jer tako sve lakše nađe, a istu takvu nosi i manekenka Lidija Lešić. Za oversized torbu od prozirnog plastificiranog materijala treba izdvojiti 1350 kuna, a prepoznatljive su po ručkama od neoprena koje se vežu u neodoljivu mašnu.

Drugi, sličan model je uži, ali isto ima ručke koje se vežu u mašnu te je nešto jefitniji - za njega treba izdvojiti 990 kuna, a od te torbe ne odvaja se modna blogerica Ana Bacinger.

Linker
20. travanj 2024 10:32