Izgleda wow

Doris Pinčić Rogoznica tri mjeseca nakon porođaja uskočila u stare traperice

Voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica, koja je svoju kćerkicu Gitu na svijet donijela krajem lipnja, već se može pohvaliti koncfekcijskim brojem kojeg je nosila prije trudnoće.

Jedna od najpoznatijih Zadranki, Doris Pinčić Rogoznica, s pravom se na društvenim mrežama pohvalila da je uskočila u stare traperice. 'Sezona traperica je otvorena, dakle ljeto je definitivno završilo. Doviđenja ljeto, dobrodošla jeseni', napisala je na svom Instagramu pokraj fotografije na kojoj pozira u omiljenim hlačama i elegantnoj crnoj majici bez rukava i s čipkom na dekolteu. Od modnih dodataka, nosila je već na prvi pogled udobne crne sandale, te sunčane naočale, vidno dobro raspoložena, s onim prepoznatljivim smiješkom koji kao da ne silazi s njezinih usana. Mnogi su njezini pratitelji pokraj fotografije u komentarima primijetili da izgleda vitko 'kao da nije rodila'.

Najsretniji dio ljeta Doris je s obitelji, suprugom Borisom Rogoznicom, sinčićem Donatom i malenom Gitom, provela u rodnoj Dalmaciji, a prije nepuna dva tjedna ponosni su roditelji imali i trostruko slavlje s obitelji i prijateljima. Krstili su svoju tromjesečnu kći, slavili petu godišnjicu braka, kao i Dorisinim okrugli, 30. rođendan.

Facebook Boris Rogoznica
Facebook Doris Pinčić

Linker
13. travanj 2024 22:01