PRESSE-AGENTUR DUKAS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
BESPRIJEKORNA

Dosta vam je modnog tjedna u Milanu? Istinsku ikonu stila našli smo u Švicarskoj!

Diane Kruger, holivudska zvijezda njemačkih korijena, na europskoj turneji predstavlja film ‘Marlowe‘ redatelja Neila Jordana.

Diane Kruger, holivudska zvijezda njemačkih korijena, na europskoj turneji predstavlja film ‘Marlowe‘ redatelja Neila Jordana.

Holivudska zvijezda Diane Kruger (46) kao djevojčica je sanjala o tome da postane balerina, proslavila se kao model najvećih modnih kuća, prije četiri godine je postala majka, a ovih dana na europskoj turneji predstavlja kriminalističku dramu ‘Marlowe‘ proslavljenog redatelja Neila Jordana, čija je zvijezda sa svojim filmskim partnerom Liamom Neesonom.

image

Diane Kruger obožavatelje je oduševila neposrednošću i stilom

GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Svjetska premijera održana je na filmskom festivalu u San Sebastianu i zatvorila je njegovo jubilarno 70. izdanje, a Diane Kruger na crvenom je tepihu zablistala u uskoj dolčeviti i crnoj suknji s cvjetnim uzorkom, kreaciji modne kuće Paco Rabanne, čime je definitivno potvrdila svoju zasluženu titulu holivudske ikone stila.

image

Diane Kruger i Liam Neeson zvijezde su filma ‘Marlowe‘ redatelja Neila Jordana

RAúL TERREL/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

No, to nije bilo sve od nje.

Idućeg dana je s filmskom ekipom iz Španjolske stigla u Švicarsku, gdje je ‘Marlowe‘ otvorio ciriški filmski festival, a Diane Kruger je na tamošnjem zelenom tepihu obožavatelje oduševila hrabrom odlukom bez obzira na vremenske uvjete - kišu i temperaturu od desetak stupnjeva Celzijevih - odjene kreaciju britanskog dizajnera Alexandera McQueena iz kolekcije FW22.

image

Za svjetsku premijeru u San Sebastianu odabrala je kreaciju s potpisom Paco Rabbanea

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Time je pokazala da se i za vrijeme Milanskog tjedna mode, kad su sve oči modnih znalaca i zaljubljenika uprte u Italiju, može privući pažnja i u Švicarskoj.

image

Diane Kruger na zelenom tepihu ciriškog filmskog festivala

PRESSE-AGENTUR DUKAS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
26. travanj 2024 01:35