modna igra

Đurđa Tedeschi glavna na Stradunu: Iako obožava crnu boju, ni ona nije odoljela bezvremenskom ljetnom detalju

Bivša sutkinja oduševi svaki put kada se pojavi u javnosti, a ljeti je često možemo vidjeti u centru Dubrovnika. Ovoga puta svoj je crni stajling odlučila začiniti uzorkom bez kojeg ne možemo zamisliti niti jedno ljeto.

Dubrovnik je već tradicionalno glavno ljetno odredište bivše sutkinje Đurđe Tedeschi koja uvijek osvaja odličnim smislom za modu, posebice detalje. Već godinama je vjerna crnoj boji, iako ljeti voli odjenuti i bijele komade u kojima joj nije vruće.

I ove je godine Đurđa privlačila najviše pažnje u centru Dubrovnika, točnije na Stradunu kojim se prošetala u ljetnom izdanju. U fokusu je ponovno bila crna haljina asimetričnog kroja koja je podsjećala na kaftan za plažu, a poznata dama ju je stegnula širokim remenom.

image
Đurđa Tedeschi na Stradunu.
BOZO RADIC/CROPIX

Čitajte i: Dubrovačka špica vrvi cool stajlinzima mladih dama, no opet ih je zasjenila uvijek originalna bivša sutkinja

Stajling nije mogao proći bez velikog šešira, detalja bez kojeg bivša sutkinja ne izlazi iz kuće. Đurđa toliko obožava šešire da je 2019. u Etnografskom muzeju u Zagrebu otvorila izložbu pod nazivom "Memories Are Made Of This na kojoj je izložila 55 šešira iz privatne kolekcije. Riječ je o primjercima sa slavnim potpisima poput Cardina, Yamamota i Saint Laurenta, ali i onih "no name" šešira, koje je pronašla u antikvarijatima, a skupljala ih je godinama.

image
Izložba šešira Đurđe Tedeschi.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

No, jedan detalj koji se odlično uklopio u cijeli look bila je velika torba na prugice od kombiniranog materijala. Crvena i bijela boja 'razbila' je crninu outfita i dala mu dozu razigranosti. Čini se da ni velika poklonica crne boje ipak ne može bez šarmantnih prugica!

Velike sunčane naočale drugi su zaštitni znak Đurđe Tedeschi, majke domaćeg poduzetnika Emila Tedeschija te ih nosi na svakodnevnoj bazi. Osim ovog neizostavnog modnog asesoara, stajling redovito začini nekim zanimljivim nakitom, u ovom slučaju velikim statement naušnicama.

Njezina ljetna obuća također mora biti posebna - kožnate sandale sa sitnim zakovicama izvrstan su odabir, prvenstveno zbog udobnosti, ali i upečatljivog dizajna.

Linker
15. travanj 2024 06:02