Modni as

Elegantna Jelena slavila Noletovu pobjedu: Izabrala je dva jednostavna komada za wow efekt

Supruga srpskog tenisača poznata je po svom istančanom modnom stilu, a ovog je puta za finale ATP Torino briljirala u modnom odabiru.

Novak Đoković je zabilježio još jednu maestralnu pobjedu, a proslavio ju je u zagrljaju svoje obitelji, sa suprugom Jelenom i djecom Tarom i Stefanom. Na ATP Torino Đoković je pobijedio Caspera Ruuda, a iz gledališta je sve promatrala njegova obitelj. Za tu je priliku Jelena bila posebno elegantna.

Supruga poznatog tenisača pokazala je osvježavajući zimski look, u jednostavnoj dolčeviti neodoljive blijedo-žute boje. Dašak glamura osigurala je upečatljivim naušnicama od srebra te retro sunčanim naočalama sa smeđim staklom i mačkastim okvirima. Svi su ti detalji savršeno došli do izražaja jer je kosu pažljivo povezala u nisku punđu.

image

Jelena Đoković u elegantnom izdanju gledala je finale

LAPRESSE/DDP USA/PROFIMEDIA

Posebno šik komad su upečatljive crvene hlače visokog struka i širokih nogavica, kojima je Jelena ostatkom outfita savršeno naglasila. Ovo Jelenino elegantno izdanje pokazuje još jednom da je ključ profinjenog izgleda u jednostavnosti. Kombinacija dva naizgled jednostavna komada, uz pokoji glam detalj i savršen outfit je spreman.

Nakon Jelenine čestitke slavnom tenisaču, to nisu propustili ni drugi slavni sportaši. Čestitao mu je i Zlatan Ibrahimović koji je meč gledao sa suprugom Helenom Seger.

image

Zlatan Ibrahimović i Helena Seger navijali su za

LAPRESSE/DDP USA/PROFIMEDIA
image

Novak Đoković osvojio je ATP Torino

ELLA LING/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
18. travanj 2024 03:26